универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита

универсални ликра столове за сватба бяло злато ликра сватбени калъфи за партита

лв.20.91 лв.19.87
В наличност
p11592

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.3kg (0.66lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
  • Номер На Модела: универсални калъфи за столове от ликра
  • Стил: Модерен
  • Воспользуйся: Плажен Стол, Хотелски Стол, Сватбен Стол, Стол Банкетна
  • Спецификация: AS BELOW
  • Модел: Плътен Цвят
  • Материал: Ликра / Полиестер

  • универсални спандексные калъфи за столове бяло злато ликра сватбени калъфи за столове подходящ размер на стола: 1. височина на облегалката на стола : 45-60 см 2. ширина на облегалката на стола : 35-48 3 cm. дължина на седалката : 38-46 см 4. ширина на седалката: 38-46 см Материал: Ликра плат точка: ликра покриване на стол Китай цвят: 11 цвята доставка по Пощата стълб на Китай , ще бъде около 7-45 работни дни в страната си. Ако времето за доставка на малко повече, моля не купувайте този продукт. надявам се на вашето разбиране. голямо благодаря. Плащането 1. Ние изпращаме само на адреса, на представения alibaba.Ако искате да промените адреса си, моля, първо го промените в alibaba, тъй като ние ще го доставим само вашия адрес на alibaba. Уверете се, че вашият подробен адрес и пълното име на alibaba абсолютно верни.

    2.всички плащания трябва да бъдат изработени в рамките на 7 дни след приключване на търга.

    3. ние предлагаме на всички, че винаги идва с гаранция за удовлетворение: ако забележите някакви проблеми с качеството, когато получавате на детайли. Моля, свържете се с нас в най-скоро време. Ние приемаме замяна или връщане в рамките на 14 дни от датата на получаване. Ние ще ви върнем на покупната цена, но не и разходите за доставката и обработка на товара. Обратната доставка ще бъде извършена за своя сметка, и вие също ще трябва да заплати обмен, който ще бъде повторно изпратен до вас. Моля, обърнете внимание, че върнатите стоки трябва да бъде в ново състояние. Моля, свържете се с нас, преди да се върне стоките! Обратна връзка ние винаги получаваме положителни отзиви. Ако искате да ми оставите отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с мен на първо място. Така че ние можем да работим заедно, за да е правилно за вас. И отрицателна обратна връзка е наистина лошо за нашето продавача alibaba. Това ще се отрази на продажбите ни, в нашите приходи. Надявам се да ме разберете. Ако нямате нищо против, моля, отделете време и го оставете на нас положителен коментар и четири 5-звездни подробно класиране на продавача, които са от жизненоважно значение за растежа на нашата малка компания.

    Ние ви молим да не ни оставят 1, 2, 3 или 4-звездни подробни оценки на продавачите, защото те означават "не са изпълнени", се привеждане в съответствие с отрицателна обратна връзка. Както и това, което казахме по-рано, ако не сте доволни във всяко едно отношение, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема. Обслужване на клиенти ние приветстваме всички едро поръчки/заявки, и ние можем да се постави на почти всеки ред от дузини до хиляди, ако трябва, моля, свържете се с мен, аз ще предложа една цена на едро, благодаря. универсални ликра калъфи за столове бяло злато ликра сватбени калъфи за партита

    Етикети: стол сгъваем, стол от количка, капачка на Капака на стола, Евтин стол-хамак, Високо качество на стол, инвалидна количка, Китай покриване на стол капачки доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти