дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas

дебел жакард еластичен участък калъф за стол седалките Slipcover за хотела банкетна маса за хранене, housse de chaise cubresillas

лв.17.53
В наличност
p60235

    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Воспользуйся: Банкетна Стол, Сватбен Стол, Хотелски Стол
  • Спецификация: M size
  • Размер: universal size
  • Име: sillas cadeira housse de chaise cubresillas
  • търговска марка: YZFZP
  • Характеристика: мека подвижна washable breathble еластичен, гъвкав дизайн на Мода
  • Стил: Модерен
  • Материал: Ликра / Полиестер
  • Номер На Модела: калъфи за столове
  • Модел: Обичайната Крашеная
  • Цвят: шампанско плътен цвят вино, кафе, Черен
  • Случай: компютърен офис ресторант банкетная трапезария хотел начало хол

  • Различен стил на своята практика за стола, размерът е различен . Pls добросердечно проверяват размера на стола, преди да поръчате.

    Имаме много различни размери за по ваш избор.

    Можете да изпратите на вашият размер стола ни веднага, ние ще изберем право размер за стола.

    1 бр участък калъф за стол

    Състояние: 100% нов и първо качество материал: плат своята практика за стола е много дебела !!! Това е най-доброто качество на пазара! Приложение: тази капака на изпражненията може да се използва за декорация на кухня, спалня, хол, офис или хотел, сватбен банкет, тържества, церемонии и др Характеристика: този калъф за стол може да защитава вашите мебели от разливи, петна, износване и износване. И цялата ни покриване на стола е направена на процеса на анти -- лепта. Така че те са устойчиви и здрави.

    1: Колкото Повече Купувате,Толкова По-Евтино Струват Те! 2: данни ще бъдат тествани и опаковани и преди това,тъй като ние ще ви ги изпратим, за да се гарантира, че нашите клиенти са получили в добро състояние. 3: Ние като цяло ще изпратим в рамките на 24 часа след като плащането е получена. 4:можем да декларира по-ниска стойност,но след като произведени тарифи или други отговорности, за да се плати на собствените си. гаранция за удовлетворение 5:7 дни,ако смятате, че подробности не както е описано,или счупени детайли по време на доставката, и така нататък, ад ще се свърже сме първи.На мен ми доставя удоволствие да решат проблема заедно с вас. 6:ние можем да декларира по-ниска стойност, но след като произведени тарифи или други отговорности, за да се плати на собствените си. 7: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка,тези такси са отговорност на купувача,ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се намали риска от мита.

    Етикети: покриване на стол участък, Покриване На Стол, седалката на стола на капака, Евтини еластичен калъф за стол, Висококачествена покриване на стол, Китай покриване на стол седалка доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти