2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт 2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт 2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт 2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт 2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт 2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт

2016 горещи продажба ликра ленти ликра група калъфи за столове колан с кристал кръгла катарама за сватби и банкет на едро 1000шт

лв.1 818.52 лв.1 291.16
В наличност
p95140

    Размер На Опаковката: 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
    Тип На Блока: лот (1000 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 8.0kg (17.64lb.)
  • Материал: Ликра / Найлон
  • Модел: Обичайната Крашеная
  • Номер На Модела: sw166
  • Воспользуйся: Стол За Ръце, Хотелско Стол, Сватбена Стол, Банкет Стол
  • Цвят: обърнете внимание на цветовете в него
  • Спецификация: 15cm35cm
  • Стил: ВСИЧКИ

  • Добре дошли в нашия магазин! Скъпи приятели, бихме искали да установи дългосрочно сътрудничество с нашите клиенти, базирани на взаимно и цялостното развитие ! За плащане: 1) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля,изчакайте няколко минути и опитайте отново, плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни. 2) Ако имате някакви проблеми с плащанията,можете да щракнете върху връзката по-долу За справка , след потвърждение на плащането, ние ще се заемем с тази поръчка и ще го доставим възможно най-скоро! Забележка: 1. Моля, обърнете внимание, че след дълги разстояния на транспортиране ние не можем да гарантираме целостта на опаковката, кутията, купувачите считат, че са съгласни с това мнение. Но ние гарантираме целостта на продукта. Ако на опаковката е деформиран, не влиза в обхвата на оплаквания за качеството, моля, разберете. 2. Преди изпращане на продукта през строги тестове, няма да има никакви проблеми. (Вносни мита / митнически такси / тарифи не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки !Заради проблемите с митническото оформяне,ние не поемаме никакви загуби,моля, разберете!) Ако кораб в Германия, моля дайте ни регион на Европейския Съюз!

    Вие трябва да прочетете цялото описание на продукта и известие преди плащане,и вие можете да ни каже, колко да декларират цена по фактура,и се оставя съобщение в съответния ред,и след това да го следваме,е лесно митническо оформяне за вас! Не променяйте нашите снимки! В противен случай ние ще ви уведомим! Всичко на собствен риск !

    Здравейте, когато правите поръчка, трябва да напусне цветове, необходими за ред, тогава ние последуем за него, TCS !

    Забележка: Здравейте, тъй като нашите продукти са различни, ние избираме подходящ канал в съответствие с вида на продукта, DHL / FEDex / UPS/TNT / EMS случаен принцип, вие трябва да го знаят преди да се плати,ако имате някакви въпроси за начините на доставка можете да не се колебайте да се свържете с нас,tks!

    Ние бихме искали да установи дългосрочно сътрудничество с нашите клиенти, базирани на взаимно и цялостното развитие !

    Етикети: Обтегач верига, обувки с катарама, диамантен нож лентови триони, Евтини ключалката на веригата, Висок клас обувки с катарама, Китай банциг диамантен нож доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти