4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи 4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи 4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи 4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи 4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи 4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи

4шт Kawai прекрасен плетене 6 цвята стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките, анти-шум нескользящая мебели защитни чорапи

лв.4.05
В наличност
p48224

    Размер На Опаковката: 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)
    Тегло На Опаковката: 0.03kg (0.07lb.)
    Тип На Блока: Опаковка
  • Стил: Модерен
  • Материал: Полиестер / Памук
  • Воспользуйся: Стол Сватбени Услуги, Стол, Ръка, Стол Банкет, Стол, Хотели,Плаж Стол
  • търговска марка: самонаведение
  • Спецификация: 3X11.5cm
  • Модел: ZYZJD01
  • Размер: 3X11.5cm
  • Номер На Модела: cadeira funda silla comedor moderna couvre Шей

  • Описание На Продукт(Пакет Са Включени):

    1) Материал: плетиво

    2) размери около: 3X11. 5cm

    3)Количество: 4 Бр.

    4)Цвят: като на изображението

    Изложба На Продукти

    Доставка:

    1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас. Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. Време За Доставка:

    Опция Гаранция Политика:

    Ние предлагаме 100% гаранция за удовлетворение на всички наши клиенти. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 7 дни след получаване на стоката. Ние ще ви помогнем да реши всички проблеми. Стоките трябва да бъдат върнати за нас в първоначалното им състояние по пощата с отслеживающим номер.

    Свържете Се С Нас И Обратна Връзка:

    1. Ако имате някакви въпроси или някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или онлайн, ние ще се радваме да помогнем и ще се опитаме да се свържем с вас в рамките на 24 часа;

    2. Вашето удовлетворение е нашата преследването. Ние ще оставим положителна оценка на всички купувачи, когато поръчката, ще бъде завършен. Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, моля, не забравяйте да ни оставят положителен отзив и оценка 5 точки;

    3.Ако сте недоволни от тях, моля, пишете ни, преди да оставят негативна или неутрална резултат или оценка 1 или 2.ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши да ви удовлетвори и да направи вашето пазаруване приятно тук.

    Етикети: Покриване На Стол, Евтини калъф за стол, 4шт Kawai прекрасен плетене 6 Цвят на стол чорапи котешки следи от масата крака на седалките Антишумовая нескользящая мебели защитни чорапи.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти