Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп

Монокуляр 25-75X70 увеличение HD астрономически телескоп за наблюдение на птици зрителната тръба водоустойчив открит телескоп

лв.120.63
В наличност
p57639

    Тегло На Опаковката: 1.2kg (2.65lb.)
    Размер На Опаковката: 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
    Тип На Блока: парче
  • Призматичен Тип: Porro
  • Наддаване: 25-75Х
  • Диаметър на предната леща: 92
  • покритие на лещите: fmc
  • Облекчение За Очите: 16-14 мм
  • търговска марка: МАК
  • Диаметърът на обектива фокусиращ: 15мм
  • Близоста: 5 м
  • Диаметър На Обектива: 70мм
  • Номер На Модела: CY25-75X70
  • Тип: Монокуляр
  • Ъгъл На Виждане: 1.9-0.91 градус
  • prism: бак4

  • Madel CY25-75X70 увеличение на 25X-75X диаметър на обектива (mm) 70 диаметър на предната леща 92 Призма (BAK4/BK7) тип призми BAK4 (покрив / Porro) диаметър на фокусиращ Porro (mm) 15 покритие лещи FMC поле (°) 1.9°-0.91° Релеф на очите (мм) 16-14 близко разстояние (M) 5 водоустойчив (Y/N) Y противотуманный (Y/N) Y корекция на диоптъра -4D~+4D нето тегло (г) 1100 грама Размери на продукта 360*92*145

    Ние можем да изпратите пратката по целия свят чрез EMS, DHL, China Post, Singapore Post и т.н.

    Продукти с батерии, не са разрешени за изпращане чрез китайска поща, ние можем да ги изпрати само чрез сингапурскую поща. Стрелките не са разрешени за изпращане чрез сингапурскую поща.

    Ние ще ви парцел възможно най-скоро след плащане, но ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като тя се обработват от трета страна от доставчика на услуги. Но ако пратката не е била донесена в рамките на очакваното време, моля, свържете се с нас, без колебание.

    Проследяване на информация за errands, изпратени по Пощата на Китай, ще отнеме 2-3 работни дни, а чрез Пощата Сингапур-4-5 работни дни. Можете да се свържете с нас, за да помогне да следите за доставка по всяко време.

    Всички продукти ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.

    Понякога може да има малка грешка в размера или цвета между продукта, който сте получили и са показали на снимката, Ако сте сериозен купувач и се очаква 100% точност, моля, помислете за това, преди да го купуват.

    Ако продуктите, които сте получили, са получили някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да помогне за решаването на проблема.

    Ако сте доволни от нашия продукт и нашите услуги, моля, отделете няколко секунди, за да ни остави на 5-звезден положителна оценка, това е много важно за нас. ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние разберем нашия проблем и да потърсим за вас.

    Ние ще етикет на пакет, като най-ниската стойност, за да се избегне допълнително данък. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да премине митническо оформяне, но ако митническо пита, купувачите трябва да носи отговорност за данъка.

    Етикети: hd монокулярный открит телескоп, водоустойчивый пятная обем, монокуляр за наблюдение на птици, Евтин hd монокулярный открит телескоп, Висококачествен водоустойчив контакт с очите, Китай наблюдение на птици монокуляр доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Valura 63

      продовец йз выходящие won hand very thick, not trackable what not, with very very long rf and to

    Напишете отзив

Свързани продукти