Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг

Datyson 10x40 монокулярный телескоп с многослойно покритие с висока разделителна способност водоустойчив бинокъл зрителната тръба за лов на птици къмпинг

лв.32.14 лв.22.50
В наличност
p89691

    Тегло На Опаковката: 0.35kg (0.77lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 18cm x 10cm x 10cm (7.09in x 3.94in x 3.94in)
  • Номер На Модела: 10*40
  • търговска марка: Датисон
  • Тип: Монокуляр

  • Естеството на продукта: оборудвана с най-отлична енергия, и в тяхната повърхностна плакировке филм, и да се стремят към коефициента на пречупване достигне 98% над идеална за водни спортове, външна дейност врати, наблюдение на птици, на разходка, да се катери, да пътуват ETK. Мода и преносимост. Въпреки сравнително ниската си цена, този монокуляр се различава от висококачествена напълно покрита оптика и има солидна конструкция. Представяме ви напълно нов и мощен монокуляр 10 х 40 мм. Е трайно и качествено наблюдение устройство е по-икономична алтернатива на традиционния биноклям и телескопам. Идва в комплект с чанта за носене почистването кърпички. Параметри на продукта: увеличение: 10X диаметър на обектива: 40 мм Диаметър на фокусиращ: 17 mm покритие на обектива фокусиращ: однослойная филм за намаляване на отраженията покритие на лещата: многопластова широколентов зелена филм материал призма: BAK4 очите: 114 m / 1000 m цвят: черен Тегло: 230 гр бруто Тегло: 270 г пакетът включва: 1 X 10x40 монокулярный телескоп 1 X ръководство 1 x чанта за носене Забележка: не гледайте директно към слънцето е много опасно

    1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    Етикети: Premium-Branch.news, Premium-Branch.news, Интернет магазини, Кола, Телефони И Аксесоари, Компютри И Електроника, Модни модели, Красота И Здраве, За дома и градината, Играчки И Спорт, Сватби И Събития.

  • Отзиви (1)

    • Angelamangeere

      exactly as described and does the job.

    Напишете отзив

Свързани продукти