Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046 Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046 Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046 Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046 Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046 Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046

Нов тактически военен 8x30 бинокъл телескоп за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046

лв.146.37 лв.130.26
В наличност
p76283

    Размер На Опаковката: 35cm x 30cm x 20cm (13.78in x 11.81in x 7.87in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 1.0kg (2.20lb.)
  • търговска марка: canis latrans
  • Тип: Бинокъл
  • Номер На Модела: HS3-0046
  • Цвят: Черен, кафяв, зелен

  • Тактически военен телескоп 8x30 бинокъл за лов, стрелба с водоустойчив HS3-0046

    Увеличение : 8X

    Диаметър : 30 мм

    Ъгъл на виждане : 7,8°

    Зрителното Поле: 136 m / 1000 M, 408 фута / 1000Yds

    Очите-релеф : 16 мм

    Почивен зеницата : 3,75 мм

    Размер : 175x60x128mm

    Тегло : 705 г

    Цвят: черен, кафяв, зелен

    Внимание: този списък е само за черен цвят, Ако имате нужда от тен или зелен цвят, моля, обърнете внимание, или се свържете с нас.

    Ако искате да закупите повече тактически предмети, можете да кликнете върху нижеприведенный списък:

    ДОСТАВКА

    · Поради правилата на доставка: всички литиеви батерии ще бъдат изтрити, преди да изпратите.

    * Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване потвърдено плащане и показа статус "завършена".

    · Ние сме добре кораб до Великобритания, САЩ, Австралия обслужване на E-пакет, други страни ще достави на международната стандартна пратката (DHL&EMS). Но ако Въздушна поща стълб кит е приемливо за вас (време на пристигане: 15-50 работни дни), а след това ще използват този път.

    · Срок за доставка по-пакет, така и на стандартната международна доставка на услуги ще бъде около 7-15 работни дни. (Време на получаване може да бъде хаотично, защото от време на митническото оформяне на различни страни.)

    · Ние не носим отговорност за всяко митническо облагане с данъци, ако е възможно в някои страни. (Ние кораб международни пратката, данъчно облагане рядко се е случвало в някои страни.)

    * Тази споразумение за доставка изключва нашия национален празник.

    · Всички продукти ще бъдат изпратени само на посочения от купувача адрес. Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че адресът е в Premium-Branch.news съвпада с адрес, който искате да изпратихме.

    · Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка. Но понякога международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги. Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Ние носим отговорност за каквито и да е щети или загуби, възникнали в процеса на доставка.

    · Ако Вашият град принадлежи към отдалечен район,а след това доставка през DHL ще струва 33 на щатския долар срещу допълнително заплащане.

    ПЛАЩАНЕ

    · Всички плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 20 дни след провеждане на търга. В противен случай, поръчката ще бъде автоматично анулирана Premium-Branch.news, а неплатени доклад ще бъде изпратен до вас Premium-Branch.news.

    · Ако имате нужда от повече време,моля, да ни уведомите за вашето приблизително време за плащане.

    · Това е бързо и удобно за обработка на транзакции.

    КОНТАКТИ

    · Ние работим 5 дни в седмицата (от понеделник до петък от 8:30 часа до 6:00 източно време). Форум обратна връзка-това не е място, където можете да ни остави съобщение.

    Етикети: бинокъл ловен военен, лов на телескопа, телескоп, телескоп, телескоп, Евтините бинокли ловни военни, Висококачествена лов с телескоп, Китай телескоп доставчици телескопи.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти