зимни детски дрехи за момичета,детски дебела топла дълга naka яке връхни дрехи, детски улични спортни палто с качулка за момичета, безплатна доставка зимни детски дрехи за момичета,детски дебела топла дълга naka яке връхни дрехи, детски улични спортни палто с качулка за момичета, безплатна доставка зимни детски дрехи за момичета,детски дебела топла дълга naka яке връхни дрехи, детски улични спортни палто с качулка за момичета, безплатна доставка

зимни детски дрехи за момичета,детски дебела топла дълга naka яке връхни дрехи, детски улични спортни палто с качулка за момичета, безплатна доставка

лв.79.95 лв.63.96
В наличност
p93597

    Тегло На Опаковката: 0.8kg (1.76lb.)
    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Тип На Блока: парче
  • Вид Връхни Дрехи: Якета
  • Пол: Момичета
  • Място на произход на стоките: Китай (Континентален)
  • Яка: Затворен
  • Дължината На Дрехата: Дълъг
  • Материал: Памук, Полиестер
  • Номер На Модела: Четиристотин четиридесет и девет
  • Отдел Име: Деца
  • Тип Тъкани: Камвольная
  • търговска марка: Барбьераббит
  • Стил: Модни модели
  • Тип Елемент: Връхни Дрехи И Палта
  • Дете американски размер: 5, 7, 9, 11
  • Вид На Модела: Твърд
  • Дължина ръкав(см): Пълен

  • Детски фаворити, моля, кликнете на URL : u. s. размер подходящ за възраст кодекс брой дълга козина гърди дължина ръкави ширина на раменете 5T 4to5years old 130cm 58cm 78cm 42cm 34cm 7T 6to 7 years old 140 cm 62cm 82cm 46cm 35cm 9T 8 to 9years old 150cm 66cm 86cm 50cm 36cm 11T 10 to 11years old 160cm 70 90cm 54cm 37cm

    САЩ е с размер 5 на съответния кодекс брой е 130, износване на подходяща височина 110-125 см САЩ размер на 7 на съответния кодекс брой е 140, износване на подходяща височина 126-135 см САЩ в размер на 9 съответния кодекс брой е 150, износване на подходяща височина 136-145 см САЩ размер на 11 съответния кодекс брой is160, износване на подходяща височина 146-155 см размер детайли за единица продукт:вж 1 инч=2.54 см 1 см=0.39 инча чисто ръчно измерване ,има определена грешка е нормално с разлика от 2-3 см съвет за избор на подходящия размер на: 1.размери ако вашият размер същото като плосък диаграма на размера на измерване: внимание игнорира размер на етикета идва с кърпа, размер на етикет понякога може да бъде по-голям от нашия размер описва защото те са предназначени за китайския език, като различни компютри показват цветовете по различен начин цвят на самия елемент може много малко от изображението по-горе, благодарим за вашето разбиране.

    Забележка: поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемент, ние гарантираме, че стилът е същият, като прическа на снимките, но не е същото изпълнението на различаване на ботах, като на прехвърляне.

    Детски фаворити, моля кликнете върху URL-адрес :

    Детски фаворити, моля, кликнете на URL: политика на връщане: Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 72 часа от датата на доставка. Направете снимка на дефектен продукт. Купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.Нашата цена за доставка включва разходи за обработка, опаковане и други съпътстващи разходи. Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта. За обратна връзка: Вашата обратна връзка е изключително важна за развитието на нашия бизнес,ние искрено се радваме да ви оставя положителна оценка от пет звезди ни, въз основа на вашия задоволяване на нашите стоки и обслужване.За съжаление,ако имате намерение да оставите на нас неутрална/ отрицателна обратна връзка се дължи на лош опит на покупка от нас, моля свържете се с нас по всяко време, за да изясни недоволството си и да реши проблема. Моля, обърнете внимание: не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси преди да си купите, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 8 часа.Ние също така разчитаме да установи с вас на дългосрочни бизнес в бъдеще. За плащането: проверка на детайлите внимателно. Ако имате въпроси относно доставката на продукта или качество, които ние сме създали на тази страница, моля, свържете се директно с нас. Ние ще ви изпратим стоката в съответствие с вашия адрес, който Сте ни даде, така че Проверете си име/адрес/пощенски код/номер на телефона. За да се избегне или сведе до минимум вашите разходи и проблеми, моля,свържете се с митниците вашата страна,за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да закупят за доставка: ние оффен изпращаме стоки чрез China post air или EMS и други DHL,UPS, FEdEX, TNT и т.н., China Post, предназначени само за пакети от по-малко от 2 кг., но това отнема много повече време, EMS или други по-добре за по-големи пакети. Това отнема около 4 ~10 дни в повечето страни. Ние не носим отговорност за всякакви злополуки,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.

    Етикети: палто блейзър, талията палто, палто Ню Йорк, Евтино палто, сако, Високо качество на талията палто, Китай палто Ню Йорк доставчици.

  • Отзиви (3)

    • Frankco88

      probably тонковато winter long coat to. опушку искуственного from inside has hood fur. караганду delivery, kazakhstan month.

    • Emanucal

      match jacket description, but the color brighten, than the photos. more fit for spring, for our early autumn region.

    • Lighting Egde

      Happy with quality, but delivery took away too long.

    Напишете отзив

Свързани продукти