Нова зимни дрехи за момичета г., Детска топло дългата кожа на горно облекло, спортни детски якета с качулка за момичета, безплатна доставка Нова зимни дрехи за момичета г., Детска топло дългата кожа на горно облекло, спортни детски якета с качулка за момичета, безплатна доставка Нова зимни дрехи за момичета г., Детска топло дългата кожа на горно облекло, спортни детски якета с качулка за момичета, безплатна доставка

Нова зимни дрехи за момичета г., Детска топло дългата кожа на горно облекло, спортни детски якета с качулка за момичета, безплатна доставка

лв.96.36 лв.72.27
В наличност
p93606

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.98kg (2.16lb.)
  • Номер На Модела: 450
  • Място на произход на стоките: Китай (Континентален)
  • Отдел Име: Деца
  • Вид На Модела: Твърд
  • Тип Елемент: Връхни Дрехи И Палта
  • Яка: Затворен
  • Стил: Модни модели
  • Тип Тъкани: Камвольная
  • Дължина ръкав(см): Пълен
  • Дължината На Дрехата: Дълъг
  • Дете американски размер: 11, 13, 15
  • Пол: Момичета
  • търговска марка: Барбьераббит
  • Материал: Памук, Полиестер
  • Вид Връхни Дрехи: Якета

  • Кодекс брой

    - Дълга козина на гърдите

    Дължина ръкав

    Ширина на раменете

    Подходящ за размера на САЩ 140 см 64 см 80 см 43 см 34 см 11 150 см 68 см, 84 см, 45 см на 35 см 13 160 см 72 см 88 см. 47 см. 36 см 15 размер САЩ на 11 съответния кодекс брой 140, носят подходяща височина 120-135 см размер на САЩ 13 на съответния кодекс брой 150, носят подходяща височина 136-145 см размер САЩ 15 съответния кодекс брой 160, носят подходяща височина 146-155 см детски фаворити, моля ,кликнете на URL : има пет размери 140 150 160 за списъка,моля, позволете 1-2 см, различно от ръчно измерване, благодаря ви(на всички измервания в СМ. и имайте предвид, че на 1 см=с 0.39 инча)

    Съвет за избор на подходящия размер на: 1. използвайте дрехи simlar за сравнение с размера на 2.Изберете по-големи размери, ако вашият размер съвпада с плоска графиката на размера на измерване: внимание пренебрегвайте размерът на тага идва с кърпа, размерът на тага понякога може да бъде по-голям от нашия размер на описание, защото те са предназначени за китайците, тъй като от различни компютри показват цветовете по различен начин цвят на самия елемент може много да се различава от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране.

    Забележка: поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемент, ние гарантираме, че стилът е същият, като остригана на снимките, но не е същото изпълнението на различаване на тялото, като на модальном.

    Детски фаворити, моля кликнете върху URL-адрес :

    Детски фаворити, моля, кликнете на URL: политика на връщане: Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 72 часа от датата на доставка. Направете снимка на дефектен продукт. Купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.Нашата цена за доставка включва разходи за обработка, опаковане и други съпътстващи разходи. Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта. За обратна връзка: Вашата обратна връзка е изключително важна за развитието на нашия бизнес,ние искрено се радваме да ви оставя положителна оценка от пет звезди ни, въз основа на вашия задоволяване на нашите стоки и обслужване.За съжаление,ако имате намерение да ни даде неутрална/ отрицателна обратна връзка, поради вашето лошо покупка опит с нас, моля, свържете се с нас по всяко време, за да изясни недоволството си и да реши проблема. Моля, обърнете внимание: не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси преди да си купите, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 8 часа ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрите продукти в добро състояние и най-ниски цени, с бърза доставка на услугите.Ние също така разчитаме да инсталирате на дългосрочни бизнес с вас в бъдеще. За плащането: проверка на детайлите внимателно. Ако имате въпроси относно доставката на продукта или качество, които ние сме създали на тази страница, моля, свържете се директно с нас. Ние ще ви изпратим стоката в съответствие с вашия адрес, който Сте ни даде, така че Проверете си име/адрес/пощенски код/номер на телефона. За да се избегне или сведе до минимум вашите разходи и проблеми, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да определи какви са тези допълнителни разходи ще се преди закупуване на доставка: ние обиждаме доставка на стоки чрез china post air или EMS и други DHL, UPS, FEdEX,TNT и т.н., China Post, предназначени само за пакети от по-малко от 2 кг., но това отнема много повече време, EMS или други по-добре за по-големи пакети. Това отнема около 4 ~10 дни в повечето страни. Ние не носим отговорност за всякакви злополуки,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.

    Етикети: палто, вълнена, покритие PVC, палто мозайка, Евтино палто козина, Висококачествено покритие PVC, Китай палто мозайка доставчици.

  • Отзиви (2)

    Напишете отзив

Свързани продукти