23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл 23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл 23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл 23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл 23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл

23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл

лв.2.61 лв.2.35
В наличност
p102146

    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
    Тегло На Опаковката: 0.03kg (0.07lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Материал: Пластмаса
  • Непристойная Снимка: No
  • Характеристика: Еко-Содружественный
  • Тип: Инструменти За Торта
  • Секси Суггестивный: No
  • документ: FDA, CE / EU, SGS
  • Тип Инструменти За Торта: Леярни форма
  • търговска марка: Дииклан

  • За безплатна доставка mathod: Поръчка на по-малко от $5 проследяване на недостъпен, над $5 проследяване на разположение. Продукт:

    размер: 230*120 мм

    Р0061:

    Р0062:

    Р0063:

    Р0064:

    Защо Да Изберете Diyclan?

    Доставка:

    --Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    --Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

    --Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    ВРЪЩАНЕ:

    --Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

    --Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 10 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

    --Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да си върне стоките.

    --Преди връщането на продукта, Моля, потвърдете с нас обратен адрес и метод на логистиката. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

    Коментари:

    -- Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

    --Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

    Етикети: Форма За Торта, Евтини Форми За Сладкиши, 23*12 см лотосов цвят дантела стил торта шаблони пеперуда фондан торта шаблон за декорация инструменти елен торта мухъл.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти