Kirin Art Силиконова форма за сапун занаятчийски форми на САМ формата за ръчно изработени сапуни Kirin Art Силиконова форма за сапун занаятчийски форми на САМ формата за ръчно изработени сапуни

Kirin Art Силиконова форма за сапун занаятчийски форми на САМ формата за ръчно изработени сапуни

лв.4.44
В наличност
p102372

    Размер На Опаковката: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.18kg (0.40lb.)
  • Тип: Инструменти За Торта
  • Тип Инструменти За Торта: Леярни форма
  • документ: CE / EU, CIQ, ЕИО, FDA, LFGB, SGS
  • Материал: Силикон
  • Характеристика: За Еднократна Употреба, Екологично Чисти, Укомплектованные
  • търговска марка: KENMTY

  • Описание силиконови форми цвят: случаен кораб от Китай миялна машина е безопасна, лесна употреба и бързо почистване крайния размер на сапун ние изпращаме всички стоки в рамките на 72 часа след получаване на плащането (с изключение на празници и почивни дни).

    размер 9.3*5*3.7 см

    Държава

    Време на пристигане

    Начин На Доставка

    Цена На Доставка

    глобален обхват

    20-45 дни

    Международната Въздушна Поща

    Безплатна доставка по целия свят

    Ние изпращаме международна въздушна поща от Китай поща на Китай, обикновено можете да получите бърз пакет в продължение на 25 дни, но понякога това може да отнеме около 45 дни, за да пристигнат. Това основно се дължи на Поща

    Рестурны

    Всички наши стоки са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите. Ако откриете някакви проблеми с нашите стоки,

    моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти в рамките на 7 дни след получаване на стоката.

    Всички върнати продукти не трябва да се използва или да има някакви признаци на умишлено увреждане и трябва да бъде в оригинална опаковка.

    Обратна Връзка С Клиентите

    Уважаеми Клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката (подробни оценки продавач) на ибей с "идеални 5 звезди" и " оставете ни положителна оценка. Нашата система автоматично ще направи същото за вас. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, просто оставяйки отрицателна или неутрална обратна връзка, вие не може да реши проблема.

    Етикети: силиконова форма за сапун, занаятчийски форми, мухъл собственоръчно сапун, Евтина силиконова форма за сапун, Висококачествени занаятчийски форми, Китай ръчно изработени сапун мухъл доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Bozhestvennyj Angel

      parfait

    Напишете отзив

Свързани продукти