4 ролка зубоврачебной тел от неръждаема стомана (диаметър 0,9 мм) 50 г/ролка 4 ролка зубоврачебной тел от неръждаема стомана (диаметър 0,9 мм) 50 г/ролка 4 ролка зубоврачебной тел от неръждаема стомана (диаметър 0,9 мм) 50 г/ролка

4 ролка зубоврачебной тел от неръждаема стомана (диаметър 0,9 мм) 50 г/ролка

лв.30.02 лв.26.41
В наличност
p91951

    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Тип На Блока: лот (4 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
  • Размер: Small
  • Номер На Модела: 083128
  • НЕТНО ТЕГЛО: 250 г
  • Тип Елемент: Избелване На Зъби
  • Съставка: Зубоврачебная Тел От Неръждаема Стомана

  • Добре дошли в моя магазин, се надявам, че вие ще бъдете щастливи, когато правите покупка!

    Надежден продавач, купи с увереност!

    1 .Надежден продавач. удовлетворение 100% на клиента е наш основен приоритет;

    2. Високо Качество . Всички продукти ще бъдат два пъти проверяват преди изпращането, за да се гарантира, че ще бъдат най-добрите условия.

    3. идеалната опаковка. Ние предлагаме-добри опаковъчни услуги и гарантираме, че продуктите ви не бъдат повредени по време на транспортиране .

    описание на обекта

    Чисто нов, високо качество! Ново веднага от фабрика!

    Материал: благородна неръждаема стомана

    50 гр / парче

    Диаметър:0.9 мм опаковъчен лист 4шт

    вие може да искате реални снимки по-долу:

    Доставка 1. Поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-3 дни след потвърждаване На плащане. 2. голяма част от нашия продукт е свободна въздушна поща стълб кит ,дунуло приблизително време за доставка стълб на кит.

    Ако спешно се нуждаете от продукт, Моля, изберете експресна пратка . дунул друга спедиция и срок на доставка : чрез проследяване на уеб сайт за въздушна поща стълб кит по-долу : www.17track.net/en / друго, Моля потвърдете, че на адреса за доставка, която ви дават, е пълна. Плащане ние приемаме alipay, т/T, West връзка, гр пари и други както по-долу:

    Ако имате някакви въпроси за плащане .не се колебайте да се сключи с нас договор . Политика за връщане и размяна Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви предложим отлично сервизно обслужване .

    Ако продуктът е повреден, и трябва да го върне, може и ние да си позволим разходите за доставка е два пъти по-малко. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл.

    Ако пратката е изгубена, ние ще ви върнем всички пари, след проверка и потвърждаване. За обратна връзка на вашата обратна връзка е много важно за един онлайн магазин, всичко е пет звезди в моите класации продавачите ще бъдат високо оценени!От друга страна, си на върха може да се използва като препратка към покупката за друг купувач.

    Всеки проблем!Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална/отрицателна обратна връзка.Вие знаете, че негативна / неутрална обратна връзка ще навреди и на двете страни и няма да ви позволи наистина да реши проблема..Ние винаги се опитваме да предоставим най-доброто обслужване на купувачите, и ние винаги работим с вас, за да реши всички въпроси, които могат да възникнат.

    Етикети: стоманена тел трион, формирането на стоманена тел, жично гривна, Евтина стоманена тел трион, Висококачествена стоманена тел, Китай метална гривна доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти