Зубоврачебный уред Въздух & Вода мембрана мембранен клапан за високо качество Зубоврачебный уред Въздух & Вода мембрана мембранен клапан за високо качество Зубоврачебный уред Въздух & Вода мембрана мембранен клапан за високо качество

Зубоврачебный уред Въздух & Вода мембрана мембранен клапан за високо качество

лв.35.37 лв.33.25
В наличност
p97597

    Размер На Опаковката: 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)
    Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Размер: Moderate
  • Номер На Модела: Феята На Мембранен Клапан
  • Тип Елемент: Избелване На Зъби
  • търговска марка: Отлично
  • Съставка: паста за
  • НЕТНО ТЕГЛО: 35г

  • Описание деталя зубоврачебный устранимый титуляр за съхранение на чаши зубоврачебный аксесоар стол от висок клас, изцяло нов веднага от фабрика! продуктовата носи етикет за услугата

    Продуктовата носи етикет за услугата:

    1set като нашата изложба на изображението

    Доставка 1. Поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-3 дни след потвърждаване на плащането. 2. Голяма част от нашия продукт е свободна въздушна поща стълб кит, дунула приблизително време за доставка стълб на кит.

    Ако имате нужда от стоки спешно, Моля изберете румънският изпращане . дунул други спедиция и срок на доставка : чрез проследяване на уеб сайт за въздушна поща стълб кит по-долу : www.17track.net/en / друго, Моля потвърдете, че на адреса за доставка, която ви дават, е пълна. Плащане ние приемаме алипай, Т/Т, Изложение съединение, грам пари и други както по-долу:

    Ако имате някакви въпроси за плащане .не се колебайте да се сключи с нас договори . Политика за връщане и размяна Ако не сте доволни, когато получавате на вашия продукт, моля, свържете се с нас веднага, ние ще ви предложим отлично сервизно обслужване .

    Ако детайл неполноценн и вие трябва да се върнете на него, след което вие и ние позволите цена перевозкы на пратката половинную и половина. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл.

    Ако пратката е изгубена,ние ще възстановим всички пари, след проверка и потвърждаване. За обратна връзка на вашата обратна връзка е много важно за един онлайн магазин, всичко е пет звезди на моите класацията на продавача ще бъдат високо оценени! От друга страна, си на върха може да се използва като препратка към покупката за друг купувач.

    Всеки проблем!Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрално/отрицателно мнение.Вие знаете, че негативна / неутрална обратна връзка ще навреди и на двете страни и няма да ви позволи да реши проблема наистина..Ние винаги се опитваме да предоставим най-добрите услуги за купувачи, и ние винаги работим с вас, за да реши всички въпроси, които могат да възникнат.

    Етикети: качество на въздуха, въздух въздух, въздушен клапан, Евтини качество на въздуха, Високо качество на въздуха въздуха, Китай доставчици на въздушни клапани.

  • Отзиви (1)

    • Alenka Cool94

      thank you received

    Напишете отзив

Свързани продукти