Final Fantasy 14 13 Moogle плюшен играчка фигурка талисман MOGLI cosplay плюшен кукла 2 стил възглавница безплатна доставка Final Fantasy 14 13 Moogle плюшен играчка фигурка талисман MOGLI cosplay плюшен кукла 2 стил възглавница безплатна доставка Final Fantasy 14 13 Moogle плюшен играчка фигурка талисман MOGLI cosplay плюшен кукла 2 стил възглавница безплатна доставка Final Fantasy 14 13 Moogle плюшен играчка фигурка талисман MOGLI cosplay плюшен кукла 2 стил възглавница безплатна доставка Final Fantasy 14 13 Moogle плюшен играчка фигурка талисман MOGLI cosplay плюшен кукла 2 стил възглавница безплатна доставка

Final Fantasy 14 13 Moogle плюшен играчка фигурка талисман MOGLI cosplay плюшен кукла 2 стил възглавница безплатна доставка

лв.39.41 лв.37.05
В наличност
p66460

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
    Размер На Опаковката: 32cm x 28cm x 25cm (12.60in x 11.02in x 9.84in)
  • Номер На Модела: TB38620600099
  • Размери: 45см
  • Попълване на: ПП памук
  • Характеристики: Кино и телевизия, и меки плюшени
  • Възрастова Група: 12-15 Години 5-7 Години, Възрастни,8-11 Години
  • Пол: Унисекс
  • Предупреждение: 6+
  • търговска марка: МОЛЛИГАН
  • Материал: Плюш
  • Цвят: А и Б

  • I tem име: аниме играчка плюшен размер: около 45 см материал : плюш+PP памук Тегло: 350 g / бр, опаковка : ПП чанта

    Доставка:

    При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности за X дни след приключване на плащането.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    Ние имаме нашата собствена корабна компания с най-добрата отстъпка.

    1.За тегло на стоки 2KGS: обикновено ние ще изпратим подробности EMS / DHL/UPS (време на прехода трябва да 3-15working дни); или кораб с пакети twe въздушна поща стълб на кит.

    3.Ако имате изисквания за транспортиране на поръчка,моля, свържете се с нас.

    ВРЪЩАНЕ:

    Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери,че върнатите стоки са в първоначалните условия,освен Ако стоката е повредена или загубена,когато те се връщат, купувачът носи отговорност за такива щети или загуби, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

    Купувачът носи отговорност за разходите за доставка и връщане на стоката.

    Гаранция И Поддръжка На:

    Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да понесе разходите по доставката на части, които ще бъдат заменени.

    Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма,моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове

    Етикети: мугл плюшен играчка, мугл плюш, cosplay плюшено, Евтини moogle плюшени играчки, Високо качество на moogle плюшени, Китай cosplay плюшени доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти