Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка

Fancytrader 90 см прекрасна плюшена играчка за момичета с извити коса. Гигантска Принцеса плюшен кукла в красива рокля на синьо, розово Безплатна доставка

лв.154.43 лв.126.63
В наличност
p86897

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 2.2kg (4.85lb.)
    Размер На Опаковката: 55cm x 55cm x 55cm (21.65in x 21.65in x 21.65in)
  • Възрастова Група: 5-7 години
  • Възраст: Всички Възрасти
  • Тип: детска играчка
  • Характеристики: Кино и телевизия, и меки плюшени
  • Предупреждение: Няма Храна / Без Отопление
  • Попълване на: ПП памук
  • Номер На Модела: FT50420
  • Произход: Китай
  • Размер: Jumbo Princess Doll
  • Цвят: Розова Кукла Принцеса
  • Материал: Памук
  • Фестивал: Всички Фестивали
  • Размери: 90 см / 35 см
  • Състояние: Чисто Нов
  • Пол: Унисекс
  • Вътрешен Материал: ВИСОК ПАМУК LVL PP
  • Воспользуйся: подарък играчка

  • Предупредени за всички клиенти от Обединеното Кралство, Испания, Португалия или някои други страни, които имат строги митнически: митниците може да възложи на цената на отговорности, ние ще обявим стоки, като около 40 USD, 20 GBP, и като подарък за Рожден Ден или проба, за да се избегне или да се намали цената на митническия, докато ние не можем да гарантираме, че те не поручат вас за цената на задължения, пожелайте да разберете. Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.

    Добра украса на подарък за деца и любовник.

    Цена само за една част, има 2 цветове са на разположение, моля обърнете внимание.

    Гигантска плюшен мека кукла принцеса , симпатична кукла на принцеса t oys

    Добър подарък за приятели, деца, бебета и Валентин 35 см / 90 см

    Безплатна Доставка!! Моля, Превоз Падне!

    ИНСТРУКЦИИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА:

    Девиз: Аз искам да комуникира с всички купувачи, вашето удовлетворение ще бъде гарантирана! Бих искал, за да можете да потвърдим поръчката, когато получите продукта. (влезте в системата Premium-Branch.news след това влезте в профила си Premium-Branch.news и потвърдете поръчката). Ако можете да ми оставите някакъв положителен отзив, аз ще бъда благодарен. Аз ще ви дам някаква отстъпка за следващата поръчка. Ако имате някакви въпроси за продукти, вместо директно да оставят отрицателно или неутрално коментари, бихме искали първо да се свържат с мен, благодаря ви.

    Начин на плащане: за предпочитане Alipay. Уест Съюз се съгласи.

    Доставка от врата до врата:

    Всички поръчани продукти се доставят в рамките на период от време, определен в раздел Представяне на продукта, като плащането ще бъде почистен. Ние ще се свържем с вас, ако се сблъскате с някакви изключения. EMS-това е нашият избор за доставка по подразбиране. Ако често отнема от 5 до 15 дни, зависи от

    Гаранция И Застраховане:

    Купувачите са отговорни за допълнителен данък, мито и такса за внос (ако има такива). Застраховката е задължително. Ние не носим отговорност за загуба или повреда на пратката в момента на доставка, ако те не са застраховани.

    Правила за връщане

    1.Ако нещо не е наред с продукта, моля свържете се с нас в рамките на 3 дни. Обмен на стоки, уведомленный след 3 дни, могат да бъдат наблюдавани за замяна.

    2. Стоката трябва да бъде върната в оригиналната презентации опаковката. И продуктът може да бъдат върнати само в случай, ако той естествено разбит и никога не е бил използван, моля, посочете върне в опаковката на вашето име, адрес на електронна поща, телефон, както и причината за връщане.

    3. купувачът трябва да носи отговорност за всички разходи по доставката на стоките.

    Политика За Обратна Връзка

    Ние ценим вашите положителни отзиви, и ние бързо ще направим същото; ако не сте доволни от нашите услуги, моля, свържете се с нас, първо, за да преговаря, преди да се дава неутрална или отрицателна обратна връзка. Благодарим ви за разбирането.

    Етикети: гигантска играчка плюшен, кукла играчка плюшен, синята плюшена играчка, Евтина гигантска играчка плюшен, Високо качество на кукла играчка плюшен, Китай син меки играчки доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти