100 см Kawill вратовръзка плюшен играчка, плюшено мече деца плюшени играчки с високо качество на детски играчки, меки кукли за деца 100 см Kawill вратовръзка плюшен играчка, плюшено мече деца плюшени играчки с високо качество на детски играчки, меки кукли за деца 100 см Kawill вратовръзка плюшен играчка, плюшено мече деца плюшени играчки с високо качество на детски играчки, меки кукли за деца 100 см Kawill вратовръзка плюшен играчка, плюшено мече деца плюшени играчки с високо качество на детски играчки, меки кукли за деца

100 см Kawill вратовръзка плюшен играчка, плюшено мече деца плюшени играчки с високо качество на детски играчки, меки кукли за деца

лв.125.47 лв.100.38
В наличност
p98874

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 1.9kg (4.19lb.)
  • Форма: кийт
  • Материал: Плюш
  • Попълване на: ПП памук
  • Тип Елемент: Животни
  • Животни: шев
  • Характеристики: Пълнени И Плюшени, Меки
  • Възрастова Група: 5-7 години
  • Тема: Домашни любимци
  • Пол: Унисекс
  • Предупреждение: no
  • търговска марка: Meoot
  • Номер На Модела: ---
  • Тип: Плюшен / Нано Кукла

  • Материал:суперсофт плюшено пълнител 100%PP памук

    Размер : 100 см брой пакета: един

    Моля, изберете какво искате размер благодаря

    pls ни пречат да знаете какво ви трябва, след като поръчката места

    Продукт, показан на снимката, има различни размери и моля, като размер, което ние продаваме. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от показаната на снимката, от ъгъла на снимане и светлина. Измерване на продукта се произвежда от горната част на главата си до долната част на краката му.

    Това е нормално, че има грешка от 3 до 5 см. pls ни пречат да знаете какво ви е нужно за да можем да аранжировать спедиция за вас, благодаря ви

    Подходяща възраст:непълнолетни (7-14 години), младите хора (15-35 години), деца (3-6 години)

    Моля, свържете се с нас, ако се интересувате от поръчка на детски играчки в големи количества. Ние ви даваме дума, че получавате най-добрата цена, която е почти същата, както и трябва да бъде в Китай. Ние сме производител на плюшени играчки, и гарантирано качество. Моля, купете си играчки възможно най-рано, ако ги купите като подарък за рожден Ден, Свети Валентин, Коледа и т.н., Тъй като обикновено отнема от 20 до 30 работни дни, преди да можете да ги получите.

    Моля, свържете се с нас, ако сте в страни, които са били изключени. Това означава, че всеки човек по света може да закупите нашите играчки. Ние не ви обобщава.

    За размера на

    Измерване на играчки идва от върха на главата до долната част на краката, когато играчката се крие. Допустимо е, че има толеранс от 3 до 5 сантиметра. Защото играчка-това е мекота. Почти всеки вид играчки има различни размери, както и снимки, които показахме по-горе, - това са играчки с различни размери. Моля, вижте конкретен размер в описанието или можете да заявите нас, ако не знаете размера. Моля, не приемайте размер показани играчки за този, който ви интересува. Моля, уверете се, че знаете всичко това.

    За Сянка Цвят

    Цвят на тези играчки може да се различават малко от тези, които са показани на снимките, поради няколко ъгъла за стрелба и с различно качество на монитори.

    За Падането На Козината

    Моля, не се притеснявайте, когато получавате на играчка, откривайки, че малко козината пада. Това скрап, който се закрепва върху тялото на играчки. Моля, не си мислете, че това се дължи на проблеми с качеството на детските играчки.

    На пакета:

    Всички детски играчки, пакетирани във вакуум, поради големия размер. Моля, не се притеснявайте, когато го получите, и ще откриете, че той е малко по-малък размер, за който мислите. На играчка, също могат да бъдат бръчки. Можете просто да се треса го известно време и се излага на слънце. И ще го намерите по-добре, отколкото преди.

    Етикети: мека кукла, плюшени играчки, плюшено мече, Евтина мека кукла, Висококачествени плюшени играчки, Китай плюшено мече доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти