100шт ZA214 10 мл пътуване размера лосион за бутилка на Едро 10 мл безвоздушный помпа бутилки, 10 мл кръгли безвоздушные бутилки

100шт ZA214 10 мл пътуване размера лосион за бутилка на Едро 10 мл безвоздушный помпа бутилки, 10 мл кръгли безвоздушные бутилки

лв.57.91
В наличност
p71061

    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 23cm x 20cm x 16cm (9.06in x 7.87in x 6.30in)
    Тегло На Опаковката: 1.5kg (3.31lb.)
  • Обемът на: 10 мл
  • Размер: 10ml
  • Тип Елемент: Бутилки За Многократна Употреба
  • Воспользуйся: Крем За Грижа За Кожата На Лицето
  • Цвят: естествен прозрачен цвят
  • За Промишлена Употреба: ЛИЧНА ХИГИЕНА
  • Място на произход на стоките: Zhejiang, Китай (Континентален)

  • Бутилка лосион размер движат ZA214-10ml, търговия на едро бутилка помпа 10ml безвоздушные, кръгли безвоздушные бутилки 10ml

    A. описание на стоките и снимка на стоката:

    Бутилки серия ZA214 имат 5 мл и 10 мл в наличност. Тази малка безвоздушная опаковка може да се използва за съхранение на козметични тестер, като антивозрастные или избелващи продукти, включително естествена съставка.

    ZA214-10ml (диаметър х обща височина) 19mm x 96mm

    Б. Начин На Плащане:

    Условно депозиране чрез онлайн магазин и T/T разположение.

    C. За Доставка:

    Всички парцели ще бъдат изпратени чрез Ali Online Логистика, включително DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, TOLL и т.н., Така че ние избираме по-икономично експресни услуги за вас, може би това не е същото, че си избран Експрес. Ние не поемаме отговорност за тази друга експресна услуга! Ако имате някакъв специален заявка, моля, свържете се с нашия търговски мениджър ID: cn901648564. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрата услуга, бързо и ще ви даде номер за проследяване.

    Г. Цветна Толерантност:

    На всички снимки сме направили сами. И нашият фотограф се опитал да направи всичко възможно, за да запази естествения цвят на продукта. Но ние все още не можем да гарантираме 100% същия. Ако не може да приеме никаква цветова допускане, моля не купувайте! Ние не вземете никаква отговорност за възпроизвеждане на цветовете поради причини снимка!

    Т.е. За Нас:

    Sunrise Cospack Limited предоставя богат избор на опаковки за продукти за грижа за кожата и козметичната индустрия от 2009 г., включително бутилки с безвоздушным помпа, пластмасови козметични кутии, бутилки с козметични помпа, опаковки за мъгла, алуминиеви бутилки и кутии, контейнери за продукти за нокти и така нататък, което е най-доброто решение за вашите нужди в опаковката. Ние също така предлагаме на специална прес-форма, цветно покритие и украса ситопечат, топъл печат и етикет, за да се гарантира, че вашата цялостна опаковка е уникална и блестяща и принадлежи само на теб! Този онлайн-магазин на акциите ще ви предложи малък опит за пазаруване.

    F. често задавани въпроси:

    Към: какво си продукт и метод ?

    А: ние чрез инжекционный метод за леене и взривяване на мухъл специализируем в продукти, подгонянных различни пластмасови бутилки, пластмасови опарниках, пластмасов контейнер, пластмасови тръби, козметичен опарнике, козметичен контейнер, козметична опаковка, бутилка мъгла пръскане,алуминиеви козметични бутилки и опарниках, малък резервоар сенки за очи, контейнер за нокти в разнообразие от материали, форма, цвят и размер.

    До: че вашият продукт се поставя на полето ?

    A:нашите продукти са прикрепени към козметиката, внимателност, на кожата, на косата, вода, течности, сливк, балнеоложкия комплекс etc. тялото като cosmoprof и индустриям лична внимателност.

    Етикети: бутилки с лосион, бутилка безвъздушно помпа, бутилка с помпа, Евтини бутилка с лосион, Висококачествена безвоздушная бутилка с помпа, Китай помпа бутилка доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти