LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка

LAMEILA 20pcs кутия за съхранение на празни пътен контейнер пластмасов контейнер калъф кутия за съхранение на бижута прозрачни пътни бутилка празна банка

лв.13.38 лв.8.17
В наличност
p88987

    Размер На Опаковката: 14cm x 14cm x 14cm (5.51in x 5.51in x 5.51in)
    Тип На Блока: лот (2 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Тип Елемент: Бутилки За Многократна Употреба
  • Размер: 2*2*3cm ;10 pcs/pack,2 pack/lot
  • Номер На Модела: LM221
  • използвайте за: Съхранение на лекарствата, бижута, аксесоари, цветя чай
  • Онлайн: Контейнер кутия за съхранение 10 в чанта, чанта 2.

  • Начин на приложение: лесен за съхранение на лекарства, бижута, цветя чай, инструмент и т.н.

    Начин на монтаж: 1. выровняйте слот за карти памет до предавателна;2.Кликнете върху кутията;3.дръжте кутията изравни нивото;4.повторете предишните стъпки .

    1.Ние ще поставим детайли за плащане в рамките на 2-5 работни дни , след като вашето обезщетение ще бъде получена.

    2. времето за доставка обикновено е 10-21 ден в САЩ, 16 -- 35 дни в Русия, 20-35 дни в повечето страни.Заради празниците,митническа политика или отдалечени райони на доставката може да отнеме 35-60 дни.

    3. Ако времето за доставка е пристигнал, вие все още не получите стоката, моля свържете се с нас, ние продлим време за обработка на доставка в скоро време.

    4. Обикновено ние обявяваме минимална стойност, за да се избегне митнически данък. Но поради различните политики в различните страни може да съществува митнически данък, който трябва да бъде заплатен от купувача. За това можете да оставите съобщение при извършване на поръчката за това, колко разходи сте искали да съобщим.

    5. Забележка: клиентите, които от Русия, за да оставите пълното си име като получател, за да можете да получите своя парцел.Пълно име обикновено се състои от 3 имена. Ако сте пропуснали да посочите пълното си име, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

    1.Ако сте доволни от нашите продукти, моля, дайте ни 5-звезден рейтинг и положителен отзив за сделка, която би била оценена, това е много важно за нашия бизнес.

    2. Безплатен Подарък . Всеки 5-звезден върха може да получите 1 безплатна въздушна гъба за грим (Цена $2) като подарък в следващата си поръчка. Трябва да ни изпратите предишната поръчка за обратна връзка screensh продължения и номер на поръчката в новия съобщение на поръчката. Всяка поръчка за обратна връзка може да получи само 1 подарък.

    3.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, вместо да оставят класиране 1 звезда или отрицателна обратна връзка. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се осигури задоволително решение. Благодарим ви!

    1 .Ако не сте съвсем обичам нашите продукти,просто върни ги,и ние ще ви възстановим всичко до последната стотинка.

    2. като T O проблеми с качеството или погрешни версии, моля, направете снимка на информация и се свържете с нас в рамките на 3 дни, след като сте получили пакет. Ние ще потвърдим проблема и след това ще решим за вас в най-скоро време.

    3. преди да се насладите на лека политиката на обмен и връщане, трябва да се свържете с нас за получаване на адреса на доставка, ако искате изпращане на стоките обратно. Всички стоки, изпратени обратно до нас, трябва да бъде в оригиналната им състояние, неизползвани, с всички прикрепена бирками.

    Етикети: празна банка, преместване на бутилка, бутилката е празна, Евтина е банка, Висококачествена пътна бутилка, Китай бутилка празна доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти