Автоматична светла кабели кабели с превключвател на Тойота Королла 2005 Автоматична светла кабели кабели с превключвател на Тойота Королла 2005 Автоматична светла кабели кабели с превключвател на Тойота Королла 2005 Автоматична светла кабели кабели с превключвател на Тойота Королла 2005 Автоматична светла кабели кабели с превключвател на Тойота Королла 2005

Автоматична светла кабели кабели с превключвател на Тойота Королла 2005

лв.22.36
В наличност
p8931

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Номер На Модела: Автоматична светла кабели кабели с превключвател
  • Приложение: мотоциклет

  • Доставка:

    1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

    2. ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL, Fedex, по ваш избор като направите поръчка поръчки .

    3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

    4.ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите,вносни мита, данъци или други митнически такси.

    Гаранция:

    1. Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, годност за употреба или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми са решени .

    2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

    3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,ние отново се отправили да или возвратили би след потвърждение.

    Етикети: Теглене На Кабели, теглене на кабели, теглене на проводници на toyota, Евтин колан кабели, Висококачествен проводник на публикуване, Китай toyota колан кабели на доставчици.

  • Отзиви (2)

    Напишете отзив

Свързани продукти