USB модифициран дисков кабел за нов Sagitar USB mogotan new Bora Tiguan Polo

USB модифициран дисков кабел за нов Sagitar USB mogotan new Bora Tiguan Polo

лв.10.30
В наличност
p9619

    Тегло На Опаковката: 1.0kg (2.20lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Тип Аксесоари: тел аудио

  • EIA Color Code Connections Yellow - Battery 12V / Constant Red - 12V Ignition / Switched Black - Chassis Ground Black / White - Factory Amplifier Blue Ground - Power Antenna / Factory Amplifier Remote Turn On Blue / White - Factory Amplifier Remote Turn On Orange - Dash Light Dimmer / Illumination Orange / White - Dash Light Dimmer / Illumination Orange / Black - Dash Light Dimmer Ground / Illumination Ground Brown - Mute / Not Used White - Left Front Speaker (+) White / Black - Left Front Speaker (-) Gray - Front Right Speaker (+) Grey / Black - Front Right Speaker (-) Green - Left Rear Speaker (+) зелен / черен - ляв заден говорител (-) лилаво - десен заден говорител ( + ), Лилаво / Черно - десен заден говорител (-)

    Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

    Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка

    Ако не можете да напуснат веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути, а плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни.

    доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO)

    Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.

    Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

    Имате 14 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаване. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    Ние ще ви възстановим пълен monney, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

    Ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти е една година (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване на стоката). Аксесоари са с гаранция 3 месеца.

    Етикети: кабел за, кабел за usb, usb кабел, Евтини кабел за, Висококачествен кабел за usb, Китай usb кабел доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти