Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента

Подходящ за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 хромирана врата странично огледало за обратно виждане капак завърши делото тампон гарнитура формоване 2 елемента

лв.35.89 лв.32.30
В наличност
p53250

    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
    Тип На Блока: парче
  • търговска марка: Черк
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ССС
  • Диаметъра На Продукта: 0inch
  • Материал: КОРЕМНА ПРЕСА
  • Дължина На Продукта: 0inch
  • Името На Модела: За Hyundai Elantra Avante 2016 2017
  • Тип Елемент: Хромирани Полагане
  • Височина На Продукта: 0inch
  • Модел автомобил: За Hyundai Elantra Avante 2016 2017
  • Модел Година: 2016 2017
  • Широчина На Елемента: 0inch
  • Тегло На Продукта: 0.4kg

  • Съдържание на пакета : за Hyundai Elantra Avante 2016 2017 включва: 2 бр комплект в кутия, моля, проверете годността внимателно, преди да купите. Материал: висококачествен тройно хромирана ABS със самозалепваща подложка. Не Са Ръждясали! Характеристика: права на засаждане. Лесна инсталация с двойна странична автомобилна лента на гърба на капаци за трайни и надеждни връзки. (Наклейте На Оригинални Капачки За Огледала) 100% Водоустойчив. Никога Не Избледнява, Никога Не Ръждясва.Добавете стил на вашата кола. Гарантирано качество, едно от най-добрите на пазара. Трае С Години.

    1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни. Доставка 1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO / FPO) 2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. ние изпращаме само по подтвержденному адрес за поръчката адрес трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. 4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. 5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. 6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. поради състоянието на запасите и време, ние избираме да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 8. срок на доставка: Забележка: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията / покупки. За нас всички стоки в нашия магазин може да се смесват! Търговия на дребно и едро са добре дошли! Моля, свържете се с нас за повече информация! Всяко разследване, pls, не се колебайте да се свържете ние, нашия отговор в рамките на максимум на 12-24 часа.

    Етикети: моделиране гарнитура, хромирана врата, за Hyundai ELANTRA, Евтини леярство гарнитура, Висококачествена хромирана врата, Китай за доставчици на hyundai elantra.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти