Хромирана Предна Решетка В Долната Защитна Лента На Бронята Тампон За Mitsubishi Outlander 2013 Хромирана Предна Решетка В Долната Защитна Лента На Бронята Тампон За Mitsubishi Outlander 2013 Хромирана Предна Решетка В Долната Защитна Лента На Бронята Тампон За Mitsubishi Outlander 2013 Хромирана Предна Решетка В Долната Защитна Лента На Бронята Тампон За Mitsubishi Outlander 2013

Хромирана Предна Решетка В Долната Защитна Лента На Бронята Тампон За Mitsubishi Outlander 2013

лв.83.65 лв.70.26
В наличност
p94307

    Тегло На Опаковката: 1.5kg (3.31lb.)
    Размер На Опаковката: 110cm x 15cm x 8cm (43.31in x 5.91in x 3.15in)
    Тип На Блока: парче
  • Широчина На Елемента: 0inch
  • Модел автомобил: За Mitsubishi Outlander
  • Диаметъра На Продукта: 0inch
  • Тегло На Продукта: 1.0kg
  • Материал: КОРЕМНА ПРЕСА
  • специални характеристики: защити
  • Височина На Продукта: 0inch
  • Модел Година: 2013-2014
  • Дължина На Продукта: 0inch
  • Тип Елемент: Хромирани Полагане
  • Името На Модела: MSOL032
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ISO9001

  • Съвместимостта на продукта :

    За Mitsubishi Outlander 2013 2014

    Описание:

    Състояние: състояние 100% ново,

    Основната метериал: високо качество ABS пластмаса пакетът включва: една част от

    Лесен монтаж, Тип на 3M поставена в задната част., тя потвърждаваше било добре след като сте нагреете типа на 3m /може да се заключва в 20min напълно себе си.

    Забележка: не е нужно да се свали origon grill,просто залепете предмет на повърхността .Моля използвайте обтирая алкохол, за да почистите повърхността и се загрява лента 3M, преди да инсталирате .

    Плащане И Данъци:

    Ние ще отбележим по-малка от цената на пакета на митнически документи. Ние правим всичко възможно, за да се избегнат забавяния по време на оформяне. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

    Доставка И Предаване На Товара:

    един

    1 ние ще изпратим на световно.

    2 пакета, попаднали в рамките на 3-5 работни дни и идват с проследяване на номер онлайн.

    3 Съединените Щати, Великобритания, Австралия, Канада: 7-16 работни дни ePacket от Китай, въздушна поща, EMS или по други начини.

    4 Япония, Корея, Сингапур, Русия: около 5-20 работни дни.

    5 Бразилия, Южна Америка: Около 20-50 Дни.

    6 Италия Франция Испания Германия Източна Европа: 15-60рабочих дни.

    7 ние ще проверим детайл е внимателно и поставете протектора в пакет пред кораба. Надявам се, че той се предлага в добро състояние. ние поставяме дървесина в пакет, за да защити первази. .

    Политика За Връщане И Обратна Връзка:

    Ние приемаме за възстановяване, връщане или замяна в рамките на 15 дни, след като купувачът е получил развален, грешен или дефектен продукт. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни коментари, моля, не отваряйте куфар или искане за възстановяване или не оставяйте най-ниска оценка на DSR пред общуването. Моля, свържете се с нас, за да публикувате ибей, за да реши всички проблеми, ние ще ви отговорим в рамките на 2 РАБОТНИ дни. Голямо благодаря.

    Обслужване На Клиенти:

    Целта ни е да направим така, че да се чувствате щастливи, като работят с нас. Ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас чрез имейл от ибей. Ние ще ви отговорим в рамките на 24-48 работни часа. Ние работим от 9: 00 ч. до 6:00 пекин път.

    Етикети: хромирана предна решетка, за mitsubishi outlander 2013 година на издаване, тапицерия предна броня, Евтина хромирана предна решетка, Високо качество за mitsubishi outlander 2013, Китай завърши предна броня доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти