АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА

АКСЕСОАРИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА KIA SPORTAGE 2016 2017 ABS МАТИРАН ЗАДНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ ТАПИЦЕРИЯ НА КУТИЯТА ПАНЕЛ РАМКА ЦЕНТЪР ФОРМОВАНЕ ОФОРМЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА

лв.25.72 лв.20.83
В наличност
p82103

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.3kg (0.66lb.)
    Размер На Опаковката: 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
  • Тип Елемент: Вътрешна Гипс
  • Тегло На Продукта: 0.2kg
  • Широчина На Елемента: 1inch
  • Височина На Продукта: 1inch
  • Дължина На Продукта: 1inch
  • Материал: КОРЕМНА ПРЕСА
  • специални характеристики: Украса
  • Диаметъра На Продукта: 1inch
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ISO9001
  • Името На Модела: p11169
  • Модел автомобил: За Kia Sportage
  • Марка На Автомобила: За Kia Sportage
  • търговска марка: ЛАРАТ

  • началото

    край

    Подходящ За Kia Sportage 2016 2017

    Състояние:100% нов материал: високо качество ABS хром включва: 1 брой /комплект Произведено в съоръжение ISO 9001, за да се осигури добро качество. Лесен монтаж, без инструменти. Автомобилна тиксо 3M закрепено .

    Начин на инсталация:

    Стъпка 1: моля, почистете мястото с помощта на 50% спирт, за да сте сигурни, че няма прах.

    Стъпка 2: премахнете лепило 3m отзад;

    Стъпка 3: загрейте лепило 3m горещ въздушен пистолет; (съвет за обличане с доставените лента 3m се състои в това, да я стопля дръжки и капаци, това прави лепило на лента е по-лепкава, и те ще останат завинаги!)

    Стъпка 4: Инсталиране на продукти на точното място, не мийте колата си в рамките на 48 часа.

    Продукти

    · Всички от нашите продукти са 100% същите като на снимката, което ще видите какво ще получите!

    · Всички продукти, които ние предлагаме, са с високо качество и конкурентна цена.

    Директен доставка

    · Можете свободно показване на всички наши снимки на своите клиенти.

    · Изпратете ни адрес за доставка, вашето клиента при пускането на поръчка и да споделите с нас вашите точни изисквания (можете също така да запишете адрес за доставка клиента директно на вашата поръчка)

    Вносни мита

    * Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

    · Ние ще изпратим вашето парцел в подарък и ще обявим стойността на сметки по $50, за да се опита да направи всичко възможно, за да се избегне вашия потребителски събиране.

    Правила за връщане

    · След като сте получили пратката, моля, пишете ни в продължение на 3 дни, ако не сте доволни или има повреда при транспортиране. Но трябва да ни дадете техните снимки, за да се докаже това.

    · Ако искате да се върнете подробности, моля дръжте ги в същото състояние, тъй като то беше изпратено. Ние ще ви възстановим парите след като ги получим, но връщане на сумата не включва разходите за доставка.

    · Моля, позволете ни да обработим вашите върнатите стоки в рамките на 5 работни дни.

    Положителна Обратна Връзка

    * Обратна връзка е много важно .

    · Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, оставете добра обратна връзка за нас, моля, ние ще направим това за вас и ще ви дадем големи отстъпки през следващата поръчка.

    · Ако не сте доволни от нашите продукти, моля ви, не позволявайте да ни отрицателни отзиви веднага. Моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви дадем едно добро решение. Ако не, да оставят отрицателно на върха не е късно.

    Свържете се с нас

    · Ако има някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас! Ние ще ви отговорим възможно най-скоро!

    Етикети: отрежете капак, делото поставки за чаши след, центрирующая касетка, Евтина капак тапицерия, Покриване на притежателя чаша с високо качество, Китай центризуя доставчици на притежателя на.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти