Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале

Ръкоделие за бродиране САМ френски DMC високо качество-изчислено е кръстат бод комплект 14 карата живопис с маслени бои-танц в Буживале

лв.127.66 лв.102.13
В наличност
p16459

    Тип На Блока: Комплект
    Тегло На Опаковката: 0.45kg (0.99lb.)
    Размер На Опаковката: 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)
  • Начин На Опаковане На Платното: Сгънати
  • Външната Опаковка: Чанта PVC
  • Тип Тъкани: Памук
  • Конци: Памук
  • Материал: 100% памук
  • Рамка: No
  • Тип: Пакет
  • Воспользуйся: Предмети От Първа Необходимост За Дома / Декорация
  • Вид На Модела: Портрет
  • Кръст бод плат CT номер: 14CT
  • Стил: Европа
  • търговска марка: Ankicoleman Designs

  • Моля, внимателно прочетете цялата страница, преди закупуване! Бод: Брои Кръст Бод заглавие: Dance at Bougival By: The M&W E-commerce, Inc . Шевове: 240w x 450h размер: 17" x 32" (43,5 x 81,6 см) цвят: 90 (нанесени върху картата за DMC floss); използва твърди цветове floss, всички шевове са пълни бода. Няма половинных шевове или задните шевове. Това е нов и неоткрытый пълен комплект за броене на кръстосани шевове, озаглавена " Танц в Буживале . "В този комплект са включени: бял цвят на 14 count AIDA x-stitch fabric, е черно-бяла PDF-диаграма на фигура със символи, цветовата палитра на направления и разделител нишки с предварително отсортированной 6-нитной памучна бродерия на конци, игла и пълни и английски инструкции ~ всичко, което ви е необходимо за завършването на този проект кръстат бод!

    Това бродерия на кръстат бод завърши шоуто. В нашия магазин Taobao в последните години се продава хиляда и комплекти за бродерия на кръстат бод, които някои клиенти, които ни изпратиха своите готови за работа чрез интернет, това е само част от него.

    1.Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    2.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

    3. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса вие вашата страна. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    1.ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

    2.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

    3. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

    1.Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

    Етикети: танцова картина, танцова живопис, танцуващата играчка самосвал, Евтина танцова картина, Висококачествена танцова живопис, Китай танцуващата самосвал играчки доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти