Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор

Ръкоделие за бродерия САМ French DMC -Брои Кръст Бод Комплекти 14 ct маслени бои-жълт лабрадор

лв.84.74 лв.67.79
В наличност
p48899

    Тегло На Опаковката: 0.45kg (0.99lb.)
    Тип На Блока: Комплект
    Размер На Опаковката: 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)
  • Материал: 100% памук
  • Тип Тъкани: Памук
  • Външната Опаковка: Чанта PVC
  • Воспользуйся: Предмети От Първа Необходимост За Дома / Декорация
  • търговска марка: Ankicoleman Designs
  • Начин На Опаковане На Платното: Сгънати
  • Кръст бод плат CT номер: 14CT
  • Тип: Пакет
  • Стил: Европа
  • Вид На Модела: Домашни любимци
  • Рамка: No

  • Моля, внимателно прочетете цялата страница, преди закупуване! Бод: Брои Кръст Бод заглавие: Yellow Labrador By: The M&W E-commerce, Inc . Шевове: 200w x 245h размер: 14 x 18" (36,3 x 44.5 cm) цвят: 49 (нанесени върху картата за DMC floss); използва твърди цветове floss, всички шевове са пълни бода. Няма половинных шевове или задните шевове. Това е нов и неоткрытый пълен набор от счетных крестовин под името "жълт лабрадор"." В този комплект са включени: бял цвят на 14 count AIDA x-stitch fabric, е черно-бяла PDF-диаграма на фигура със символи, цветовата палитра на направления и разделител нишки с предварително отсортированной 6-нитной памучна бродерия на конци, игла и пълни и английски инструкции ~ всичко, което ви е необходимо за завършването на този проект кръстат бод!

    Това бродерия на кръстат бод завърши шоуто. В нашия магазин Taobao в последните години се продава хиляда и комплекти за бродерия на кръстат бод, които някои клиенти, които ни изпратиха своите готови за работа чрез интернет, това е само част от него.

    1. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    2.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

    3. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса вие вашата страна. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    1. ние правим нашето най-доброто, за да служим на нашите клиенти най-доброто, което можем.

    2.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

    3. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

    1.Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане.

    Етикети: 14 карата, комплекти за бродерия на кръстат бод, бродерия на кръстат бод 14 карата, Евтини 14 карата, Високо качество комплекти на кръстат бод, Китай кръстат бод 14 карата доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти