Капачка на отвора на замъка антикорозионна ръжда украса защитно покритие за Toyota Camry 4 бр. / лот YT-71004 Капачка на отвора на замъка антикорозионна ръжда украса защитно покритие за Toyota Camry 4 бр. / лот YT-71004 Капачка на отвора на замъка антикорозионна ръжда украса защитно покритие за Toyota Camry 4 бр. / лот YT-71004

Капачка на отвора на замъка антикорозионна ръжда украса защитно покритие за Toyota Camry 4 бр. / лот YT-71004

лв.5.61 лв.4.78
В наличност
p86005

    Размер На Опаковката: 4cm x 3cm x 1cm (1.57in x 1.18in x 0.39in)
    Тип На Блока: лот (4 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.4kg (0.88lb.)
  • Вид На Материала: Пластмаса
  • Името На Модела: YT-71004
  • Тегло На Продукта: 0.4kg
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ISO9001
  • Тип Елемент: Закопчалката И Стяга
  • Височина На Продукта: 0.4cm
  • Дължина На Продукта: 4cm
  • търговска марка: YT
  • Широчина На Елемента: 3cm

  • 4 бр. / лот вратата, заключване капачката на антикорозионна ръжда украса защитно покритие за TOYOTA Camry YT-71004

    Всички основни кредитни карти accetped чрез защитен процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    1. ние осигуряваме безплатна превоз въздушна поща стълб на кит под най-общото условие. Но това отнема около 15-40 работни дни след публикуването. Понякога ще се задържат до 41-60 работни дни от митническите или други проблеми, като например местните метеорологични проблеми, затова имате нужда от достатъчно търпение, за да изчака поща. И когато вие избирате пътя напред, след това ние мислим, че вие ще се съгласите да се вземе на този срок, ако това се случи.

    2. ние ще изпратим на вашия пакет за ДДУ,"задължения и неплатени данъци". Вие носите отговорност за плащането на всякакви допълнителни такси за митническо оформяне, ако това се случи.

    1. Ние подкрепяме политиката на възстановяване и промяна на продукта, но вие трябва да платите пълната цена за двустранни превози на товари (включително доставка, данъци и митнически разходи и т.н.) и запазване на стоките в добро състояние, в противен случай ние ще запазим правото да откаже връщане и възстановяване. Цялата политика на връщане трябва да се прилага в продължение на 7 дни (точка на времето започва от момента на получаване от вас на стоката).

    Показаните по-долу проблеми не се отнасят до политиката за връщане и връщане на парични средства:

    (1) Цвят, проблеми с разлика от точно както споменахме;

    (2) продукт с някои повреда поради неправилна експлоатация;

    (3) измити, използвани и износени продукти;

    Всеки проблем, преди да поръчате, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Но първо, моля, отделете няколко минути, за да прочетете цялата информация, предоставена тук.Ако това не е така, можете да се свържете с нас по търговския мениджър или електронна поща, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа, което зависи от удовлетвореността на клиентите, за постигане на успех. Затова си положителна оценка и 5 точки DSR изключително важни за нас. Ако сте доволни от нашите продукти, моля, отделете време, за да оставите положителен коментар. Благодарим ви!

    Етикети: делото врати, декоративни декоративни, декор врати, Евтина делото врати, Високо качество на декоративни декоративни, Китай декора за врати на доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти