Водоустойчив и прахоустойчив калъф за фарове Hyundai I30 задната част на кутията в близък бой светлина капачка на оборудване запечатване капак пластмасов капак 1бр Водоустойчив и прахоустойчив калъф за фарове Hyundai I30 задната част на кутията в близък бой светлина капачка на оборудване запечатване капак пластмасов капак 1бр Водоустойчив и прахоустойчив калъф за фарове Hyundai I30 задната част на кутията в близък бой светлина капачка на оборудване запечатване капак пластмасов капак 1бр Водоустойчив и прахоустойчив калъф за фарове Hyundai I30 задната част на кутията в близък бой светлина капачка на оборудване запечатване капак пластмасов капак 1бр

Водоустойчив и прахоустойчив калъф за фарове Hyundai I30 задната част на кутията в близък бой светлина капачка на оборудване запечатване капак пластмасов капак 1бр

лв.11.26
В наличност
p105191

    Тегло На Опаковката: 0.15kg (0.33lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 21cm x 18cm x 16cm (8.27in x 7.09in x 6.30in)
  • Тип Елемент: Закопчалката И Стяга
  • търговска марка: гухуо

  • когато купувате, обърнете внимание, каква кола и Година на производство

    вътрешен диаметър: 56,7 мм

    външен диаметър: 61 mm

    Ако сте от Чили, Бразилия, Швейцария, Швеция, Испания и изберете UPS, Fedex или DHL commercial Express за изпращане на вашите продукти.Моля, напишете вашия митнически данъчен код (Бразилия:CPF, Чили:VASIL ), с ордена.Голямо благодаря!

    Китай пощенски чанти и логистика на пратки уеб сайт: 17track.net/en/

    1.ние не приемаме за себе си тарифа. тъй като това е трансграничная търговия, някои страни ще имат цени, данъци, които не можем да носим отговорност.

    2. Времето за обработка на стоката:време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.По принцип, времето за обработка може да бъде от 2 до 5 работни дни.

    3.Ако не сте получили продукт, ще бъде по-дълго от времето за получаване, моля оставете съобщение поръчка, ние продлим срок на доставка.

    4. моля ви, не позволявайте на нашите продукти лоша обратна връзка, защото логистика върви бавно

    Логистична компания-това е страна, която ние не можем да контролираме,ние можем да направим това е началото на доставка.

    1. положителна обратна връзка (5 звезди) е много важно за нас,моля, два пъти, преди да оставите коментар.

    2. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми, и, моля, доверете ни се!

    Етикети: капачка за, капак пластмасов, капачки, пломби, Евтини корици за, Висококачествена пластмасов капак, Китай капак за запечатване доставчици.

  • Отзиви (9)

    Напишете отзив

Свързани продукти