ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг

ABS колата централен подлакътник кутия контейнер за съхранение на окото притежателя тава с капак завърши за Chevrolet Equinox 2017 + интериора на автомобила стайлинг

лв.18.08 лв.14.46
В наличност
p20725

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.25kg (0.55lb.)
    Размер На Опаковката: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Тип Елемент: Вътрешна Гипс
  • Вид На Материала: КОРЕМНА ПРЕСА
  • търговска марка: КУДЖУЙ
  • Дължина На Продукта: 0inch
  • Тегло На Продукта: 0g
  • Година: за Chevrolet Equinox 2017+
  • Сертифициране На Входящи Тестове: CE
  • Височина На Продукта: 0inch
  • Широчина На Елемента: 0inch

  • modname=ckedit подходящ за Chevrolet Equinox 2017+ (продава се както се вижда, моля, внимателно проверете годност, преди да купуват) Описание на продукта: Състояние: 100% нов материал: високо качество ABS . Цвят : цветът е същият като на снимките. Включва: 1 бр./компл. Произведено в съоръжение ISO 9001, за да се осигури добро качество. Лесна инсталация и никакви промени не се изисква. В пакета е включено: 1Pcs ABS Car Central Armrest Storage Box Container Grid Holder Tray Cover Trim for Chevrolet Equinox 2017+ Interior Car Styling както знаем, версии на автомобили имат някои разлики в различните страни. Моля, уверете се, че вашият автомобил е с форма на нашето фото-шоу преди закупуване ! Всеки въпрос, моля, свържете се с нас , благодаря ви ! Доставка на вашите закупуване на стоки обикновено се изпращат в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.

    Ние обикновено даваме си за покупка на стоки в зависимост от избрания начин за доставка.

    Всички данъци върху вноса/такси (ако има такива) трябва да бъдат заплатени от вас. Гаранция И Рекламации На Стоките

    Всеки детайл е пълно с тествани преди превоза, ние никога не изпращаме небезупречные детайли, за да се избегне връщане или връщането корабоплаването.

    12-месечна гаранция за производствени дефекти от датата на получаване. Ако продуктът не работи правилно по време на гаранционния период, можете да го върнете за подмяна, както и заплащането на разходите за обратна доставка (препоръчана въздушна поща).

    Ако не сте напълно доволни от покупката на стоката по някаква причина, можете да го върнете в рамките на 30 дни след получаването им. Возвратная разходите за доставка и всички свързани с него разходи, платени от вас, ние ще направим пълно възстановяване на първоначалната сума на поръчката.

    Преди да се върне стоките, свържете се с нас за да получите обратен адрес. Ако върнатите стоки бъдат получени непълни или повреден, допълнителни такси ще бъдат приспаднати от сумата за връщане.

    Освен това, Моля, имайте предвид, че ако возвратная доставка, причинени от погрешно да закупят, първоначалната цена за доставка и таксата за обработка на товари не подлежат на връщане. Така че, ако не сте сигурни, кой продукт се купуват, не се колебайте да се свържете с нас.

    Коментари

    Вашите положителни коментари-това е част от нашия успешен бизнес. Ние ценим вашите искрени коментари, ако нещо се обърка, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема, а не преценявайте нас отрицателно в нужда.

    Суппор

    Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, не се колебайте да се свържете с нас чрез "чат на живо" в онлайн-мессенджере или ни пишете съобщения, когато "чат на живо" не е наличен, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа (в работни дни).

    Етикети: кутия за съхранение на оръжие автомобили, кутия подлакътник, отрежете капак, Евтин кутия за съхранение, подлакътник на автомобила, Висококачествен подлакътник кутии, Китай доставчици режийни капаци.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти