оформление на автомобила капачка на предния фар бутона за включване на светлината вътрешна украса рамка лампа панел 1бр За Skoda kodiaq 2017 2018 2019 оформление на автомобила капачка на предния фар бутона за включване на светлината вътрешна украса рамка лампа панел 1бр За Skoda kodiaq 2017 2018 2019 оформление на автомобила капачка на предния фар бутона за включване на светлината вътрешна украса рамка лампа панел 1бр За Skoda kodiaq 2017 2018 2019

оформление на автомобила капачка на предния фар бутона за включване на светлината вътрешна украса рамка лампа панел 1бр За Skoda kodiaq 2017 2018 2019

лв.10.75 лв.9.57
В наличност
p29220

    Размер На Опаковката: 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
    Тегло На Опаковката: 0.12kg (0.26lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Година: 2017-2019
  • Височина На Продукта: 1cm
  • Вид На Материала: ABS хром / карбон
  • Дължина На Продукта: 1cm
  • Тегло На Продукта: 0.15kg
  • Името На Модела: SDADSA6F546F56
  • търговска марка: ГУАН-E
  • Широчина На Елемента: 1cm
  • Тип Елемент: Вътрешна Гипс
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ISO9001

  • за нас

    Компанията ни е фокусирана в производство и продажба на авточасти, авточасти чрез подобрени обновяване на дизайна, за да направим нашите автомобили по-красиви и трайни. Ако се занимавате с автомобил, вие ще знаете, какво е необходимо нещо.

    Основните продукти включват различни модели автомобили с вътрешни аксесоари и външни аксесоари , и така нататък, например: педала на газта, дръжки на вратите и чаши, кутии за ключове, задната част на предния панел на финала и така нататък.

    Доставка

    1) Ние използваме въздушна поща стълб на кита, за да ви изпратим продуктите са свободни . Ние можем също така да изпращате вашите продукти EMS, DHL, Fedex, UPS, основани на вашия искането , и ние ще ви предоставим един бърз начин перевозкы на пратката, но трябва да плащат такса за спешни перевозкы на пратката.

    2) Обикновено ние изпращаме пакет чрез въздушна поща стълб на кит. Срок на доставка от 7 до 35 дни

    3) поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    4) при необходимост можете да оставите съобщение, за да ни кажете колко бихте искали да пише на опаковката.

    5) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите

    Плащане

    1) ние приемаме Alipay, visa, West Union, банков превод, TT . Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

    2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    Рекламации И Връщане На Парични Средства

    1) ние приемаме, за да върнете този детайл, ако не го обичам, след като го получите. Но трябва да заплати разходите по доставката, когато го изпратите обратно. Нашият обратен адрес е написан в Premium-Branch.news, така че, моля, изпратете продукта обратно на нашия правилния адрес. Ако не можете да го намерите, моля, свържете се с нас, тогава ние ще ви дадем подробна информация за нашия адрес.

    2) Guangzhou Qingfu Autoparts винаги предлага гаранция на шест месеца , това означава, че дори и на поръчка е затворен за няколко дни и все още можете да получите и гаранция от нас! Ние бяхме в състояние да ви даде някаква отстъпка за следващата поръчка или да изпратите вас случайно подарък за намаляване на цените на ретума, моля добросердечно осъзнават.

    3) Ако все още не са получили стоката си и тази ситуация продължава до 35-ия ден, моля, свържете се с нас. Пълно възстановяване ще бъде издаден, без никакви оправдания. Ние не искаме да ви даде лош опит с покупки, дори когато доставката е извън нашия контрол.

    Етикети: панелна лампа, бутон за управление, преден панел, Евтини лампа панел, Бутон за високо качество, Китай панел на предната доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти