BBQ@FUKA Center Storage Box тава подлакътник контейнер калъф плоча организатор за Mazda 6 CX-5 Atenza автоаксесоари BBQ@FUKA Center Storage Box тава подлакътник контейнер калъф плоча организатор за Mazda 6 CX-5 Atenza автоаксесоари BBQ@FUKA Center Storage Box тава подлакътник контейнер калъф плоча организатор за Mazda 6 CX-5 Atenza автоаксесоари BBQ@FUKA Center Storage Box тава подлакътник контейнер калъф плоча организатор за Mazda 6 CX-5 Atenza автоаксесоари BBQ@FUKA Center Storage Box тава подлакътник контейнер калъф плоча организатор за Mazda 6 CX-5 Atenza автоаксесоари

BBQ@FUKA Center Storage Box тава подлакътник контейнер калъф плоча организатор за Mazda 6 CX-5 Atenza автоаксесоари

лв.19.27
В наличност
p14562

    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Тип На Блока: парче
  • ПОДХОДЯЩ ЗА: 6 CX-5 Atenza 2014
  • Вид На Материала: ABS пластмаса
  • Тип: Кутия За Съхранение На Оръжие
  • търговска марка: БАРБЕКЮ@FUKA

  • Състояние:100% чисто нов и никога не е бил използван материал: високо качество е изработена от ABS пластмаса цвят: (както е показано)

    размер : 15.3*15.4 см характеристики: строг производствен контрол на качеството, гарантирано високо качество. Лесна инсталация, никога не ръждясва разкрасяване на външния вид на колата, да си повече пространство в съответствие подходящ Atenza 2014 Забележка: списък на превозните средства, само за справка. Преди покупката, моля, уверете се, че тази част на автомобила е същата като в нашия фото-шоу! Всякакви разлики, моля, свържете се с нас в удобния пакет включва : 1 брой/комплект конзола централен подлакътник кутия за съхранение на тава с капак

    1. Повечето стоки под 2 кг се движат с безплатна доставка (избрани страни) поща на Китай или Сингапур, Ако имате спешно нужда от продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, оставяйки ни съобщение, ние разработихме по-бърза доставка за вас!

    2. поръчки ще се обработват в период след потвърждение на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    5.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    6. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    7.In за да се гарантира, че ще получите поръчката си с tax free или по-ниски данъци върху вноса, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, ако някакви вносни такси или такси са

    отговорност на купувача.

    Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.

    Всички продажби са окончателни, ако те не бъдат признати са повредени или дефектни. Всички стоки са с 30-дневен период за връщане, освен ако те не са обявени по друг начин.

    Специфични условия:

    За да замени стока трябва да бъде върната в рамките на 30 дни в оригиналната опаковка.

    Върнатите предмети, не трябва да има никакви признаци на злоупотреба или умишлено увреждане. Ние внимателно проверяваме върнати стоки при получаване, преди да давате борси.

    Етикети: auto органайзер, автоаксесоари за съхранение, автоматична скоростна съхранение, Най-евтиният автомобил органайзер, Висококачествени аксесоари за съхранение на автомобили, Китай Авто кутия за съхранение на доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти