BBQ@FUKA Car Water Cup Storage Box организатор на притежателя подлакътник на кутия за преносим контейнер, подходящ за JEEP Cherokee 14 автомобилен аксесоар BBQ@FUKA Car Water Cup Storage Box организатор на притежателя подлакътник на кутия за преносим контейнер, подходящ за JEEP Cherokee 14 автомобилен аксесоар BBQ@FUKA Car Water Cup Storage Box организатор на притежателя подлакътник на кутия за преносим контейнер, подходящ за JEEP Cherokee 14 автомобилен аксесоар BBQ@FUKA Car Water Cup Storage Box организатор на притежателя подлакътник на кутия за преносим контейнер, подходящ за JEEP Cherokee 14 автомобилен аксесоар BBQ@FUKA Car Water Cup Storage Box организатор на притежателя подлакътник на кутия за преносим контейнер, подходящ за JEEP Cherokee 14 автомобилен аксесоар

BBQ@FUKA Car Water Cup Storage Box организатор на притежателя подлакътник на кутия за преносим контейнер, подходящ за JEEP Cherokee 14 автомобилен аксесоар

лв.33.76 лв.32.08
В наличност
p88350

    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • за модели: JEEP Cherokee 14 2015
  • Цвят: Черен
  • Тип: Чанта
  • Вид На Материала: ABS пластмаса
  • търговска марка: БАРБЕКЮ@FUKA

  • Моля, обърнете внимание: тъй като един и същ модел на превозното средство може да бъде по-различен начин направено в различни страни. Моля, уверете се, че част от колата, както е показано на нашата фигура, или тя няма да отговарят, ако някакви различия, моля, свържете се с нас преди да купите, благодаря!

    Това, че ние изпращаме по същия начин, както е показано на фигура, моля, проверете, дали този обект се побере в колата си, преди да дадете този продукт.

    Състояние: 100% чисто нов

    Материал: ABS + пластмаса

    Лесна инсталация.

    Цвят: същата, като на изложба на изображението

    Строг производствен контрол на качеството, гарантирано високо качество . Подходящ е както с оригинални детайли.

    Лесна инсталация, почистване на прах, масло и т.н. С помощта на почистващо средство

    Препоръчително професионално инсталиране. Лесен и бърз монтаж с помощта на лепило ленти 3M

    Подходящ за Jee-p Cherokee 2014 2015

    Пакетът включва: 1 бр. кутия за съхранение организатор

    1. Повечето стоки под 2 кг се движат с безплатна доставка (избрани страни) поща на Китай или Сингапур, Ако имате спешно нужда от продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, оставяйки ни съобщение, ние разработихме по-бърза доставка за вас!

    2. поръчки ще се обработват в период след потвърждение на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    5.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    6. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    7.In за да се гарантира, че ще получите поръчката си с tax free или по-ниски данъци върху вноса, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, ако някакви вносни такси или такси са

    отговорност на купувача.

    Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.

    Всички продажби са окончателни, ако те не бъдат признати са повредени или дефектни. Всички стоки са с 30-дневен период за връщане, освен ако те не са обявени по друг начин.

    Етикети: аксесоари за автомобили организатор, аксесоари за съхранение на автомобили, титуляр на съда, Евтини аксесоари за автомобилни организаторите, Висококачествени аксесоари за съхранение на автомобили, Китай контейнер притежателя доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти