Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар

Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар

лв.27.15 лв.13.85
В наличност
p92827

    Размер На Опаковката: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.15kg (0.33lb.)
    Тип На Блока: парче
  • функция 3: новороденото снимка подпори шапки и панталони
  • Пол: Унисекс
  • Тип На Каишка За Ръка: Подходящ
  • търговска марка: ХИКЫМА
  • Тип Набиране: Детски шапки и панталони костюм набор от
  • Номер На Модела: АА1224-10
  • Материал: Акрил, Памук
  • подходящ за възраст: новороденото дете
  • Отдел Име: Дете
  • Функция 1: подпори дете
  • Функция 2: зайо плетене на една кука съоръжения
  • Възраст На Детето: 0-3 месеца
  • Вид На Модела: Твърд
  • Сезон: Пролет, лято, есен, зима

  • Новороденото снимка подпори Зайо на една кука за Плетене костюм набор от Заешки шапки и шапки, пелени и панталони новородени екипировки аксесоар размер:0-3 месеца на бебето цвят : както е показано на фигура материал:мек Плетене на една кука от памук стил: новородено дете шапки и панталони и моркови, определени костюм Снимка подпори моркови е малко по-различно,един малко повече,малко по-малко(по-малко от един по-красив,какво ще кажете за вас да изберат?) Характеристика :меки, удобни и дишащи съдържание на пакета : 1 шапка и панталони и 1 морков

    ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

    Въпрос: Как мога да платя своята покупка ?

    A:ние accpet Alipay, както и всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

    Въпрос: Колко струва доставката на моята страна?

    A: пакет по-малко от 2 кг, ще бъдат изпратени на въздушна поща стълб на Кита, който е безплатен доставка в някои определени страни;някои дълги разстояния трябва да си част от разходите за доставка.

    Въпрос: аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката ,каква е цената на едро ?

    И:Благодаря ви за вашето запитване ,ако желаете да закупите голямо количество ,моля изпратете имейл до нас, ние ще Ви даде най-добрата цена, благодаря !

    Доставка

    Скъпи приятелю ,когато правите поръчка ,Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчка, ние ще ви изпратим данни в рамките на 3 дни след приключване на плащането. ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачът носи отговорност за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си ,тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка,ние не ще възстановим цената за доставка за отказаните пратки. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    Време за доставка е за нижележащей област (общо)

    Азия: 15-25 дни САЩ: 7-15дней Северна Америка:18-25дней Южна Америка:25-35дней

    Европа: 18-25days Русия:20-35days Австралия:18-25days NewZeland:15-25days

    Въздушна поща стълб кит, ако имате нужда от бързо и бихте могли да изберете по-бърза доставка.

    Потвърдете Адрес С Пълното Име

    Всички продукти ще бъдат строго тествани преди да превозва. Ние изпращаме само на адрес Premium-Branch.news. Моля, уверете се, че адресът е в Premium-Branch.news съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати . И на руските клиенти ни оставят пълното си име, което е много важно, благодаря предварително!

    Етикети: новороденото снимка подпори заек, реквизит за снимки новородени, зайо на една кука, Евтини новородено снимки подпори заек, Висококачествен реквизит за снимки новородени, Китай зайо на една кука доставчици.

  • Отзиви (2)

    • Fortresskp

      Koşa has come to be very nice items

    • Kalininairina

      i shock, pioneered заказывала ali .. quality is good. thank you

    Напишете отзив

Свързани продукти