Мода горещи кварцов часовник движение ремкомплект САМ инструмент за ръчно изработени шпиндельный механизъм Мода горещи кварцов часовник движение ремкомплект САМ инструмент за ръчно изработени шпиндельный механизъм Мода горещи кварцов часовник движение ремкомплект САМ инструмент за ръчно изработени шпиндельный механизъм Мода горещи кварцов часовник движение ремкомплект САМ инструмент за ръчно изработени шпиндельный механизъм

Мода горещи кварцов часовник движение ремкомплект САМ инструмент за ръчно изработени шпиндельный механизъм

лв.1 243.29 лв.994.63
В наличност
p11956

    Тип На Блока: лот (1000 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 29.0kg (63.93lb.)
    Размер На Опаковката: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Номер На Модела: часовников механизъм

  • Новият пристигането кварцов часовник механизъм ремкомплект САМ инструмент за ръчно изработени ос механизъм

    Вал:13 мм

    Часова дължина на дръжката: 6,5 см минутна дължина хандера:9,2 см

    Втората дължина хандера:12,2 см

    (Тъпо, точното време на пътя, точно степента на висока обща батерия на разположение осем месеца)

    Обещанието На Продавача

    Ангажимент За Качество

    Нашата цел - да се ангажират с вас един дълъг и труден бизнес. Ние гарантираме, че нашите продукти ще отговарят на следните общи стандарти за качество:

    Точна Информация И Описание На

    Ние доставяме продукти, които имат характеристики, функционалност и спецификации, съответстващи на описания и опаковката.

    Ние се стремим да предоставим инструкции за експлоатация и ясни инструкции на приличен английски език.

    Спазването На Стандартите

    Ние внимателно следим за това, да се продават само храни, които отговарят на общите стандарти за хранене, сигурност и други стандарти.

    ВРЪЩАНЕ

    Надяваме се, че нашите продукти могат да се погрижат за вас, независимо от това, ние подкрепяме връщане на 1 седмица.

    Когато получите стока, ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се директно с нас, ние ще намерим за вас най-доброто решение. Ние вярваме, че комуникацията може да реши всеки проблем.

    Доставка

    1. поръчките обикновено се изпращат в рамките на 24-48 часа след получаване на информацията за вашата поръчка и потвърдено плащане .

    2. Доставката обикновено отнема от 4-7 работни дни, за FEDEX, DHL, 15-45 дни на пощенска доставка. но може да отнеме повече време (в зависимост от обичаи и време, като например забавяне на Коледната поща и т.н.).

    3.в зависимост от теглото и обема, както и да се избегне забавяне на митническите пересмотрами, продуктите могат да бъдат разделени в няколко опаковки. Така ще бъдат предоставени повече от един номера за проследяване,по един за всеки пакет.

    ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТИЕ!

    Етикети: часовников механизъм, кварцов часовник движение, кварцов часовников механизъм, Евтини с часовников механизъм, Висококачествен кварцов часовников механизъм, Китай кварцов часовник механизъм за движение на доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти