За iPhone 6 Plus 5.5 За iPhone 6 Plus 5.5 За iPhone 6 Plus 5.5 За iPhone 6 Plus 5.5 За iPhone 6 Plus 5.5 За iPhone 6 Plus 5.5

За iPhone 6 Plus 5.5" Luxury FM Design ПУ Leather Phone Bag card Slot Flip Book Leather With Stand Function Cover Case

лв.8.01
В наличност
p96167

    Размер На Опаковката: 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Съвместима модел на iPhone: iPhone 6 Plus
  • Съвместим Марка: Apple iPhone
  • Търговия На Дребно Опаковка: No
  • Дизайн: Обикновена
  • Тип: Калъф За Портфейла
  • Функция: Грязеустойчивый
  • Характеристики: кожен калъф-портфейл
  • търговска марка: снежна велкин

  • 100 % чисто нов модерен и висококачествен калъф, идеален за iPhone 6 Plus 5.5 " в чантата си стил с корпус PC вътре дизайн, перфектен силует за всички бутони. Запишете тънък телефон,лесно го фиксирайте. Предпазва ъгъл на мобилен телефон от надраскване материали: PC + изкуствена кожа Deaign: луксозен FM цвят : 9 цветове, както е показано по-горе, само за аксесоари изображение. Телефонът не е включен в комплекта

    1). изпращането на целия свят.

    2). стоки ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа след потвърждаване На плащане. В някои случаи датата ще бъде отложена, поради липса на средства. Въпреки това, ние ще ви изпратим имейл за уведомяване.

    3). Срок на доставка

    1).въздушна поща стълб на Хонг конг: най-общо казано, тя отнема около 20-30 дни (Свободна корабоплаването)(изискване Бразилия 30-40 дни)

    Курьерским: най-общо казано, това отнема около 5-10 работни дни.

    2). повечето страни в продължение на 10-20 работни дни.

    3). Ако не можете да получите стоките в рамките на срока за доставка aove,моля,свържете се с нас по имейл или съобщение Aliexpree,като цяло, нашата услуга ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.

    Ако имате някакви въпроси или запитвания ,като правило, вашата поща ще бъде отвечена в рамките на 24 часа. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде най-доброто решение с помощта на връзка.

    4). ние изпращаме само на адрес Alixpress. Моля, уверете се, че вашият адрес в Alixpress съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.За ваше удобство, моля, оставете ни съобщение, Ако трябва да промените адреса си за доставка в срок.

    1.) изображението на продукта е само за справочна цел и, моля ви, вземете тематични продукти като стандарт.Това се случва за причината, че нашите фотографски умения са ограничени.Благодаря за вниманието.

    2.) Моля,обърнете внимание на прага на данък върху потреблението в местна митницата при подаване на поръчка, за да можем да ви спести пари при декларацията на тарифите.

    3.) моля, въведете вашите лични изискване в съобщението си Premium-Branch.news за цветове, пакети, цени, декларации и т.н. Ако не зададете цвят, ние ще Ви изпратим стоката на случаен принцип.И, моля, оставете ни своя имейл адрес за спешно контакт.

    4.) като купувач,е ваше задължение да плати данъка при извършване на поръчки от чужбина. Нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси. Тези такси са отговорност на купувачите.

    1). заявка за връщане или подмяна на разположение само за запитвания в рамките на 1 седмица след получаването на стоката и изисква, за да рециклирани стока е била в същото състояние, че и полученият.

    2). моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане. Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо. Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали.

    Етикети: кожени чанти скала, магазин за чанти, чанта Коте, Евтини кожени чанти скала, Высокомарочный магазин чанта, Китай чанта Кити доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти