12V 1A захранване AC 100-240V към DC адаптер EU Plug за 3528 smd 5050 LED Strip

12V 1A захранване AC 100-240V към DC адаптер EU Plug за 3528 smd 5050 LED Strip

лв.3.88 лв.3.68
В наличност
p85545

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 15cm x 20cm x 6cm (5.91in x 7.87in x 2.36in)
    Тегло На Опаковката: 0.19kg (0.42lb.)
  • Използването на: Превключване
  • Номер На Модела: вижте информация
  • връзка: свържете
  • търговска марка: BGEKTOTH
  • Тип Изход: DC

  • Описание: Тип: 12V 1A вход:100-240V AC 50 / 60Hz Out put: 12V 1A put Out адаптер:5.5 mm x 2.5 mm захранващ кабел влиза в комплекта:1M щепсел: EU Plug количество:1бр

    Опаковка: 1 X 12V 1A адаптер за променлив ток

    Доставка: когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Като правило, ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Аз разбирам, че вие се притеснявате за евентуални допълнителни разходи по тези предмети.На базата на минал опит. Често задавани въпроси: 1.Е има ли някакъв номер за проследяване на моя продукт? Да, ние изпращаме на всеки ред с отслеживающим номер, и можете да видите изпращане на staus на съответния уеб сайт. 2. дали продуктът е същата като на снимките? Да, всички снимки са истински. Ние сме направили тези снимки себе си. 3. Какъв размер може да се обърне мен? Ние ви предлагаме да видите в нашата диаграма на предложения размер по-долу и от нашата диаграма размер на продукта, ако е нормална фигура. ако имате специална фигура, моля, свържете се с нас ( да ни уведомите вашия ръст и тегло, бюст, талия, размерът на бедрата ). 4. Можете ли вие да обяви по-ниска стойност? Да, обикновено ние обявяваме $10 - $20 за по-малки парцели (1-5 бр.). Ако имате специална заявка, моля, свържете се с нас. 5. аз съм дистрибутор,бих искал да купя много части на стоката, каква е цената на едро? Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря! Връщане на стоки: ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре. Купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при тяхното връщане.купувачът ще бъде отговорен за такава вреда или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

    Етикети: 12V 1A, адаптер за постоянен ток, Мощност 12V 1A, Евтини 12v 1a, Висококачествен адаптер за постоянен ток, Китай 12v 1a доставчици на храна.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти