MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311 MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311 MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311 MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311 MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311 MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311

MEHOFOTO Happy Easter винил фон за снимки на дървена стена Заек нов текстилен фланелевый фон за фото студио подпори 311

лв.33.78 лв.27.02
В наличност
p1365

    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
    Размер На Опаковката: 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
    Тип На Блока: парче
  • Нов Материал Фланела: С дебелина от Оксфорд, непрозрачен, смогите да бъде помыто,никакви бръчки
  • Стил: Сватбена Фон, На Фона На Новороденото
  • Пакет: ДА
  • използвайте за: Фотографско студио
  • персонални: Добавете джоба на всяко изображение на материала и размера
  • да се прилага: Семейна Снимка, Детски Фон`
  • Тема: Великден Фон
  • Размер (мм):
  • Тип: Спрей За Боядисана
  • Материал Винил: Може да бъде желязо ... коварен.Повторно използване
  • Размер: Maximum width 300cm(10ft)seamless.no splicing
  • Материал: Фланела
  • търговска марка: MEHOFOTO
  • материал оксфорд: Може да се глади. може да се пере.без бръчки
  • Номер На Модела: GE-311
  • ключова дума: Снимка фон фон

  • Топъл Съвет: Безплатна доставка - това е най-икономичен експрес, но е малко дълго за транспорт, ако сте против по този повод, моля, внимателен избор или се свържете с нас консултирайте се с изпратени экспрессом. Применитесь към преките излъчвания, рекламна фотография,интернет-магазин,жив театъра,показана сцена, намаление:добавете магазин в любим магазин, дайте ни скрийншот на отстъпка от 5%. споделете нашия магазин на Facebook или Vk, дайте ни скрийншот на отстъпка от 5%.

    Материал: Полиестер (Фланелевая) Плат

    Полиестер дебел, непрозрачен ,може да се пере,шев не,не выцветет

    Дебела, здрава,ярки цветове, без шевове.Може да се използва няколко пъти, е подходящ за професионални фотографи и фотостудий. Това е предпочитаният избор за фотографи.

    Може да се сгъва за по-удобно носене на правилното място.

    Ако фонът е разхвърлян, можете да го хвърлят в пералната машина.

    Като премахване на гънки, можете да го измие или да се мотае или път на задната линия за премахване на гънки, гънки и лесно се изхвърлят.

    Максимална безпроблемна ширина 300 см

    Тип: теплопередающая печат

    Материал: Найлон Оксфорд Плат

    Размер на опаковката: 25 см Х 35 см х 6 см (9,84 инча х 13,78 инча х 2,36 инча)

    Теглото на материала: 150 г / кв. м.

    Тяхното полезно да се направи на място

    Ако фон заломится или сморщится, поставени или виси неподвижно на 24-48часов, погладьте по облегалката на фаянс, изпиране на ръка, тогава те отново ще стане гладка.

    Тип: теплопередающая печат

    Материал: тънък винил плат

    тип: дигитален печат

    Характеристики: светопоглощающий, неотражающий, без джобове, компютърни печат за реализъм.

    За: за сватба, за възрастни, новородени,бременността,децата, празнични партита, търговски дела, показването на реклами и т.н.

    Эталонное снимка:фон се използва за симулиране на реални пейзажи

    Теглото на материала: 120GSM.

    Добро забележка: за форма и стил;ние произведем фон с формата и стила по подразбиране,в съответствие с формата на изображения с нива и вертикалью.Ако няма специални изисквания в областта на поръчките, а след това и резервирайте.Ако сте объркани относно това, моля, свържете се с нас. Подгонянный размер пода и стената:Ако желаете да направите поръчка на формата на стените и пода в случай на определен размер,моля, оставете напомняне по поръчка.Ако няма специални изисквания, ние не произведем декори според снимка или стила на стойности по подразбиране. Несъответствие цвят: разлики в цвят, може би, причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. Ако не може да приеме наличие на малки разлики в цвят, моля, помислете за закупуване. Общата сума на вашата поръчка не включва никакви митнически такси или мита.Тези такси са отговорност на клиента и не е включена във вашата фактура ро доставка total. Поръчката не включва скоба предпоставки,ако имате нужда от денонощна предпоставки, моля свържете се с нас.

    Етикети: на фона на снимки, Фон За Винил Снимки, vinyl снимка, Евтин фон за снимки, Високо качество винил снимки фон, Китай винил снимки доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти