Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117 Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117 Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117 Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117 Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117 Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117

Продажба на едро на 10 ярда / лот 2,5 см необичайни дантелени ленти САМ лента за коса, аксесоари за дрехи за шиене украса безплатна доставка YK117

лв.23.49
В наличност
p36472

    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
    Тегло На Опаковката: 0.3kg (0.66lb.)
    Тип На Блока: лот (10 ярда/лот)
  • Техника: Бродирана
  • Ширина: 2.5CM
  • Тип Тъкани: Шифон
  • Характеристика: Еко-Содружественный
  • Материал: 100% Polyester
  • Размер: 2.5cm, 3.8cm
  • Украса: Дантела
  • Номер На Модела: Yk117
  • търговска марка: MYG
  • Вид На Продукта: Дантела

  • БЕЛЕЖКА:

    1) Ако общата сума на поръчката е повече от USD150,а след това ние ще изпратим на стоки курьерским за свободна перевозкы на пратката.

    2) Тези снимки са само за сведение,и,моля,нека 2-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване, моля, разбиране, благодаря.

    3) цветът елемента, показани на снимките, може би малко по-различно на монитора на вашия компютър, тъй като различните монитори не са калибрирани по същия начин.

    4) тъй като извивки са свързани машина, неминуемо ще бъдат изопачени,моля, бъдете понятливы, моля, обърнете внимание преди да поръчате!

    Коментари :

    1)Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря !!

    2) моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.

    Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук. Благодарим ви!

    Правилата на връщане:

    Ние ви гарантираме нулев риск на пазаруване тук.

    Ние ще ви предложим пълно възстановяване на парите, ако на продукта има някакви проблеми с качеството.

    Контакти :

    Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас! Благодаря ви за подкрепата !

    Етикети: аксесоари за облекло, аксесоари за шиене, странна дантела, Евтини аксесоари за дрехи, Висок клас обков за шиене, Китай необичайни дантела доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти