Качеството на parches toppe para la ropa цветни бродирани кръпки на дънки дойде пластира за дрехи parches bordados ropa

Качеството на parches toppe para la ropa цветни бродирани кръпки на дънки дойде пластира за дрехи parches bordados ropa

лв.27.33 лв.25.14
В наличност
p59690

    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
    Размер На Опаковката: 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
    Тип На Блока: парче
  • Техника: Бродирана
  • Стил: Шев-На
  • Вид На Продукта: Пластира
  • Номер На Модела: 1623002
  • Характеристика: Ръчна изработка
  • Размер: as show

  • Характеристика: цветна дизайн шият петна

    Плащане ние приемаме условно депозиране. Моля, свържете се с нас за повече информация за това, как да плащат или всички въпроси, свързани с плащане.

    Доставка ние не носим отговорност за недоставленный адрес. Запазваме си правото отново да ви таксува за доставка на върнати стоки поради грешен адрес. Стоката ще бъде доставена в рамките на 24-48 часа след ясна плащане (с изключение на почивните дни и официалните празници). Време на пристигане:

    1. Въздушна поща: 15-30 дни

    2. EMS: 5-10 дни, понякога, той може да бъде забавен, поради местния изчистване на клиента. Ако не получите стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас, за да реши този проблем. Ние не предлагаме комбинирана доставка. Ние не носим отговорност за такси или данъци във вашата страна.

    Връщането Гаранция 1 година, процентът на доверие! Всички елементи за 100% абсолютно нови. Всички детайли са тествани преди да бъдат изпратени. Ние можем да обменят стоки в рамките на 30 дни след като сте го получили, ако той е повреден. Върнатият продукт трябва да имат цялата оригинална опаковка и аксесоари с одобрен с код на връщане. Купувачът е отговорен за възстановяване на разходите за доставка. Ние носим отговорност за пощенски разходи за замяна. На връщане ще се извършват след получаване на върнатия продукт. Това може да отнеме до 3 работни дни, за да се справят с възстановяването си след като получим вашия продукт.

    Други всички детайли ще бъдат опаковани, без търговията на дребно кутии. Ние се стремим да спечелите 100% идеални" пет звезди ", изработена от вас. Междузвездни оценки са много важни за нас. Ако нещо във вашата сделка не отговаря на вашите очаквания. Моля, да споделите с нас и да ни даде възможност да направите всичко правилно преди да оставите коментар.

    Етикети: бродирана кръпка, пластира бродирани цветя, Кръпки на дънки, Евтина кръпка бродирана, Високо качество на цвете бродирани петна, Китай лепенки за дънки доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти