Дейвид аксесоари Дъга на слънцето бродерия кръпка облекло кръпка апликация на цвете САМ аксесоари за шевни принадлежности,20Yc804 Дейвид аксесоари Дъга на слънцето бродерия кръпка облекло кръпка апликация на цвете САМ аксесоари за шевни принадлежности,20Yc804

Дейвид аксесоари Дъга на слънцето бродерия кръпка облекло кръпка апликация на цвете САМ аксесоари за шевни принадлежности,20Yc804

лв.5.58
В наличност
p49017

    Размер На Опаковката: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: лот (20 броя/лот)
  • Размер: size see remarked or picture
  • Стил: Шев-На
  • Техника: Бродирана
  • Вид На Продукта: Пластира
  • Номер На Модела: 20Yc804
  • Характеристика: Ръчна Работа, Опазване На Околната Среда
  • търговска марка: Дейвид аксесоари

  • Препоръчителни :

    ЗА НЕСТАНДАРТНИ ПРОЕКТИ:

    ние можем да направим обичай поръчка за тесемки, смолаы, тъкани, капаци, потертого цвете etc ... ниско moq и най-добрата цена, ако поръчате moq за собствените си проекти,то ще бъде единствено, за повече подробности, pls, ние ще се свържем. ЗА ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

    нашата цена свободна корабоплаването за стълб кит или бавно стълб, Ако поръчате голям или над някаква сума, а след това ние ще се опитаме ни най-доброто, за да достави по-бързо стълб, като epacket, e-ems или dhl express ... консултирате вашата страна и произведени по поръчка на проблема.

    ЗА КОМПАНИЯТА НЕ Е В НАЛИЧИЕТО НА:

    ако нещо извън - - стволови на вашата поръчка,ние refound или кораб с вашия следва да поръчате, това не потревожьтесь моля! тъй като твърде много резерви, е трудно да се управляват правилно на 100%, pls осъзнават,но ние се опитваме да правим най-добре е винаги, благодаря

    Качество: всички използвани материали са изнесени на пазара в Европа и САЩ, устойчивост на боята до ниво 4. Азо е свободен .

    Нашата цената е разумна и конкурсна с най-високо качество

    Цвят: вижте как изображение

    Употреба:направете косата панделки, украсете мини-горните шапки, украсете рокли за момичета, сватбени декорации, празнични украси за партита и т.н.

    Минималната сума за поръчка USD3. 00 (Смесени стоки са приемливи)

    Моля, обърнете внимание, че цветовете на лентата могат да се различават леко от монитори.

    Тъй като ние принадлежим на производството на продукти са ръчно изработени ,така че след като сте получили вашия пакет , всеки проблем ад ще се свърже сме първи .

    Етикети: бродерия кръпка, пластира облекло, лепенки апликация, Евтина кръпка бродерия, Високо качество на петна от дрехи, Китай петна апликация доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти