Бродерия тъканни стикери, аксесоари за детски дрехи Бродерия тъканни стикери, аксесоари за детски дрехи

Бродерия тъканни стикери, аксесоари за детски дрехи

лв.26.78 лв.24.90
В наличност
p32215

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Характеристика: Ръчна изработка
  • Номер На Модела: Р142
  • търговска марка: края на фэнсинь
  • Стил: Шев-На
  • Размер: 21.5cm*24.5cm
  • Техника: Бродирана
  • Вид На Продукта: Пластира

  • Характеристика:

    Материал: бродерия кръпка

    Размер: 21,5 см*24,5 см (покажи на снимката) ;

    Употреба: дрехи запълване на дупки, обувки, чанта, бижута, САМ занаяти, карти за подаръци и т.н., Трябва ръчно шиене

    Опаковка: 1 бр. / лот (както е показано)

    Плащане ние приемаме условно депозиране. Моля, свържете се с нас за повече информация за това, как да плащат или всички въпроси, свързани с плащане.

    Доставка ние не носим отговорност за недоставленный адрес. Запазваме си правото отново да ви таксува за доставка на върнати стоки поради грешен адрес. Стоката ще бъде доставена в рамките на 24-48 часа след ясна плащане (с изключение на почивните дни и официалните празници). Време на пристигане:

    1. Въздушна поща: 15-30 дни

    2. ЕМС: 5-10 дни, от време на време, тя може да забави дължимото към вашия разлика местния клиента. Ако не получите стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас, за да реши този проблем. Ние не предлагаме комбинирана доставка. Ние не носим отговорност за такси или данъци във вашата страна.

    Върни гаранция 1 година, направете залог поверително! Всички елементи за 100% абсолютно нови. Всички детайли са тествани преди да бъдат изпратени. Ние можем да обменят стоки в рамките на 30 дни след като сте го получили, ако той е повреден. Върнатият продукт трябва да имат цялата оригинална опаковка и аксесоари с одобрен с код на връщане. Купувачът е отговорен за възстановяване на разходите за доставка. Ние носим отговорност за пощенски разходи за замяна. На връщане ще се извършват след получаване на върнатия продукт. Това може да отнеме до 3 работни дни, за да се справят с възстановяването си след като получим вашия продукт.

    Други всички детайли ще бъдат опаковани, без търговията на дребно кутии. Ние се стремим да спечелите 100% идеални" пет звезди ", изработена от вас. Междузвездни оценки са много важни за нас. Ако нещо във вашата сделка не отговаря на вашите очаквания. Моля, да споделите с нас и да ни даде възможност да направите всичко правилно преди да оставите коментар.

    Етикети: тъканта стикер, бродерия етикети, етикети за дрехи, Евтин стикер тъкан, Високо качество на бродерия етикети, Китай облекло етикети доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти