20Colors 1000pcs / Bag 14 Flat Back Acrylic Rhinestons Point Surface, акрилна пластмаса 3D маникюр / облекло и планински кристал

20Colors 1000pcs / Bag 14 Flat Back Acrylic Rhinestons Point Surface, акрилна пластмаса 3D маникюр / облекло и планински кристал

лв.28.95 лв.26.06
В наличност
p494

    Тип На Блока: Чанта
    Тегло На Опаковката: 0.02kg (0.04lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
  • Място на произход на стоките: Zhejiang, Китай (Континентален)
  • занаяти: Лепило Лепило
  • Вид На Кристали: Свободни Кристали
  • Номер На Модела: Акрилен Кристал
  • Размер: 14mm
  • Воспользуйся: Нийл Арт
  • Стил: Flatback
  • Вид На Продукта: Кристали
  • Цвят: всички цветове по избор
  • Техника: Лепило Лепило
  • Материал: акрил
  • Форма: Кръг

  • Добре дошли в магазин КАСОВИЯ Fashion store

    Ако искате да закупите и други продукти, моля въведете :

    За пране:

    Това трябва да ви помогнат с прането на дрехи без топла определяне на кристал, тези компоненти и дизайн могат да се перат.

    1. завъртете дрехи отвътре навън и измийте със студена или топла вода върху меките града и използвайте мека чанта за пране, за да защити кристали.

    2. пране с леки дрехи.

    3. сушене на слаб огън или сух въздух. Дайте дрехи да се охлади, преди да завъртите дясната страна навън, или най-добре выстелить суха линия.

    Силно се препоръчва да се мият на ръка предмети с приклеенными кристали.

    Условия На Доставка

    · Ние ще доставим стоките на адреса за доставка, който сте оставили в Premium-Branch.news. За да можете да получите пратката нормално, моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

    · Ние можем да изпратите подробности за 3-7 работни дни след получаване на пречистена плащане. Всяка пратка ще има номер за проследяване за вашето проследяване.

    · За безплатна доставка нашият стандартен начин на доставка-това Поща на Китай. Това обикновено отнема 10-25 дни, за да пристигнат в повечето страни. Но в някои страни или в селските райони това може да отнеме още повече време, поради нечастой на авиокомпанията или проверка на митниците.

    · Ако спешно искате да получите стока или услуга, China Post не обхваща вашата страна, можете да изберете експресна доставка през DHL, UPS, TNT, FEDEX, и EMS. Като цяло, UPS Worldwide Express Saver, можете да получите доставка в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще изпратим на пратката, но това е по-скъпо; DHL, UPS, TNT, FEDEX, това ще отнеме около 3-5 работни дни, преди да получите пратката. По EMS, това ще отнеме 5-8 дни преди вашето място.

    · Ако не получите стоката в рамките на 30 дни, след като ние ще го доставим, моля, пишете ни директно. Ние ще бъдем с вас, за да реши това дело. Моля, доверете ни се, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с коректно отношение.

    Плащане

    · Можете да платите с нас чрез Premium-Branch.news Набирателни чрез своята банкова карта. Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 15 дни след пускането на поръчката.

    * Premium-Branch.news Набирателни-една от водещите на трети страни онлайн платежни платформи. Условно депозиране ви позволява безопасно изплащат онлайн, без да разкрива подробности за вашата кредитна карта. Можете също така да следите за доставка на поръчката, и плащането ще бъде пусната на доставчика само след като се потвърди, че са получили пратката.

    · когато извършвате плащане, плащането просто се превежда като условно депозиране, а не за наша сметка. Моля, уверете се, че вие потвърждавате поръчката, когато получавате на стоките в добро състояние.

    Етикети: плоски задни акрилни кристали, акрилни кристали, заострени кристали, Евтини плоски задни акрилни кристали, Висококачествени акрилни кристали, Китай остри кристали и доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти