1612139, 1 1612139, 1 1612139, 1 1612139, 1 1612139, 1 1612139, 1

1612139, 1 " 25 мм гореща цветен отпечатаната лента рипсено, САМ handmadeHair аксесоари опаковъчна хартия, декоративни материали

лв.6.27 лв.4.89
В наличност
p65474

    Тегло На Опаковката: 0.055kg (0.12lb.)
    Тип На Блока: лот (10 ярда/лот)
    Размер На Опаковката: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
  • Техника: Пишеща машина
  • Модел: Карикатура
  • Материал: 100% Polyester
  • Цвят: вижте снимката
  • Ширина: 1"
  • Вид На Продукта: Лента
  • Тип Тъкани: Гросгрейн
  • Стил: Това Е Една Страна
  • търговска марка: OOOT BAORJCT
  • Номер На Модела: 1612139

  • началото

    край

    Добре дошли в нашия магазин Premium-Branch.news!

    Детайл:1" (25мм)

    Материал: Полиестер.

    Цвят: същата, като тази на снимката по-долу

    Опаковка: 10 ярда / лот.

    Употреба:направете Лъкове коса, украсете мини-горните шапки,украсете момичета рокли, сватбени и празнични украси, празнично парти, украсена и други аксесоари за направи си САМ " и т.н.

    Спедиция: безплатна доставка въздушна поща стълб кит, тя отнема около 15-25 дни в повечето страни, това може да отнеме още няколко дни, когато има строги митнически проверки. Ако трябва да сме изпратени стоки чрез EMS, моля, свържете се с нас за да получите цена на доставка.

    Моля, обърнете внимание, че цветовете на лентата могат да се различават леко от монитори.

    Начин За Доставка На I:

    време за доставка g: това отнема около 8-19 работни дни в САЩ и повечето страни и 20-35 работни дни от цял свят(Испания, Бразилия, Русия може да отнеме повече време, отколкото в САЩ). Ние не можем да поеме никаква отговорност за каквито и да било митнически забавяне или данъци, тъй като транзитно време силно зависи и местната пощенска служба.

    Начин на доставка II:

    Ние предлагаме безплатна бърза доставка чрез EMS( Експресна Поща) за сума на поръчката над 150,00 долара от САЩ (за Русия ще получите безплатна доставка EMS само за сума на поръчката е по-220,00 долара на САЩ заради високите разходи за доставка).

    Време за доставка: EMS отнема около 7-8 работни дни в САЩ. и в повечето страни.

    Плащане:

    Ние подкрепяме условно депозиране на плащания чрез Premium-Branch.news, кредитната карта е в ред.

    Доставка:

    Обикновено поръчките се доставят в рамките на 1-3 дни след получаване на плащането.

    Руски клиенти вниманието моля:

    Тъй като в съответствие с новата политика, предвидена Поща на Русия в средата на февруари, получателят трябва да бъде пълното име на лицето, в противен случай пратката ще бъде върната обратно на изпращача.Така че, моля, уверете се, че сте поставили точна информация при поръчка.Благодарим ви.

    Контакти:

    Моля, не се колебайте, пишете ни с всякакви въпроси. Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на всички имейли в рамките на един работен ден.

    Коментари:

    Ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка. Ако нещо не е така, Моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се осигури 100% удовлетворенное за обслужване на клиенти.

    Новини от нашата продуктова екип:

    Зарежда нови проекти от време на време, ако ви харесват нашите продукти, моля добавете нашия магазин в своя списък на магазини за да получите актуализация на нашите нови продукти.

    МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШЕТО ПОСЕЩЕНИЕ :)

    Етикети: печатна лента в голям рубчик, лентата, в голям рубчик, ленти, ленти ..., Евтина печатна лента в голям рубчик, Висококачествена лента рипсено, Китай лента Лента доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти