12mm кръгла празна чаша верига, твърди се върти без кристали за колиета / обувки/бижута/дрехи (странични конектори/дупки) 12mm кръгла празна чаша верига, твърди се върти без кристали за колиета / обувки/бижута/дрехи (странични конектори/дупки)

12mm кръгла празна чаша верига, твърди се върти без кристали за колиета / обувки/бижута/дрехи (странични конектори/дупки)

лв.92.94
В наличност
p237

    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Тип На Блока: лот (10 ярда/лот)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Материал: Crystal
  • Размер: 12mm
  • Вид На Кристали: Свободни Кристали
  • Техника: Ръчна Работа, Твърда Облегалка
  • Вид На Продукта: Кристали
  • Воспользуйся: Чанта, Обувки, Дрехи
  • Форма: Кръг
  • Стил: Flatback
  • материал на веригата: Месинг
  • Нокти: 4 Нокти
  • Номер На Модела: X170415
  • Цвят: Изберете Цвят Верига, Необработанная Месинг, Без Покритие, Никел, Сребро, Состаренное Сребро, Злато, Розово Злато, Черен Никел, Античен Месинг, Античен Мед
  • търговска марка: ИЛППУС-Х
  • Характеристика: Празна верига без кристали; централни конектори

  • Цвят на празни вериги(Моля, изберете цвят)

    Моля добросердечно прочетете подробна информация как да се следват, преди да направите поръчка по поръчка.

    Ако поставите поръчки,това означава, че вие напълно се съгласиха с нашата декларация за поръчки по-долу, и ви Благодаря за вашето сътрудничество.

    Отлично прекарайте време в нашия магазин.

    Уведомление За Поръчка:

    1.ние приемаме поръчки на едро и поръчкови поръчки.Всяко запитване, моля да се чувства свободен да се свържете ние, тогава искаме от вас оферта детайли за плащане в рамките на 24 часа.

    2. Размери или мерки за всички обекти около измерват от човека.Това излиза от контрол,за да се направи точно същия продукт на всяка поръчка, но ние ще се опитаме да направим всичко възможно за вас.

    3. Моля, обърнете внимание, че поради разликите във времето на производство могат да бъдат значителни вариации в цветовете и различно за шиене или за ръчна изработка на продуктите от производителя, тя е извън нашия контрол и ще се опитаме да направим възможно най-добре.

    Доставка Notic e:

    1 Срок На Доставка:

    Моля, не съдете за срока на доставката, както е показано в Premium-Branch.news, това е погрешно.Обикновено, тя ще отнеме на 15-45 дни за доставка в развитите страни въздушна поща Хонг конг, въздушна поща на Китай или epacket.Това ще отнеме дори 60 дни за доставка в някои страни някога.Това е универсално явление,ако не можеш да издържи,Моля, изберете DHL за доставка, това е по-бързо.

    2 Express:

    Като цяло ние ще достави на DHL.Но ако вашият адрес отстранени за DHL и сте избрали DHL за доставка, ние можем да го изпратите на друга експресна компания като EMS,Fedex,TNT,Aramex или UPS, моля, обърнете внимание.

    3 Непълни Данни За Проследяване:

    Когато видите, че няма отслеживающей информация в Premium-Branch.news,след като ние ще изпратим вашата поръчка, моля, не се притеснявайте.Информация за проследяване, не може да бъде показана в Premium-Branch.news, след Като ние ще ви изпратим поръчката.Обикновено, тя ще отнеме около 3-10 работни дни, за да бъдат показани.Моля, бъдете по-търпеливи, за да изчакате го, Благодаря за вашето сътрудничество.

    Обратна Връзка И Контакти

    1 Моля, не оставят негативна или неутрална обратна връзка, ако се чувствате неудобно за нашите услуги и продукти,моля свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да незабавно да реши този проблем за вас.

    2 удовлетворение е гарантирана на 100%, ние винаги се опитваме ни най-доброто, за да предоставят най-добрите услуги и продукти на нашите клиенти.За да получите всякакви коментари или коментари, моля, свържете се с нас.

    Гаранция И Рекламации На Стоките

    1 дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 14 дни от датата на доставка.

    Етикети: Чашечная Верига, празна чаша верига, Верига чаши от планински кристал, Евтини Купа верига, Високо качество на празна Купа верига, Китай планински кристал Купата на веригата доставчици.

  • Отзиви (2)

    Напишете отзив

Свързани продукти