1 1 1 1 1 1

1"(26 мм) индивидуални полиестер петна лента и сватбени лента персонализирани опаковки, украса на 100 ярда / лот

лв.104.33
В наличност
p104852

    Тип На Блока: лот (100 ярда/лот)
    Размер На Опаковката: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 1.0kg (2.20lb.)
  • Вид На Продукта: Лента
  • Процесът На Печат: триизмерно изображение
  • Материал: 100% Polyester
  • Тип Тъкани: Атлас
  • Модел: персонални
  • търговска марка: хаошуй
  • Ширина: 1''(26mm)
  • Техника: Пишеща машина
  • Номер На Модела: DT-15
  • Стил: Това Е Една Страна

  • Описание на продукта

    Печатна лента, минимална поръчка: една ролка =100 ярда =91 метра

    Научете Повече За Този Продукт

    Моля, обърнете внимание на вашата информация е в съответствие със стила,

    ние ще ви дадем дизайн в рамките на 24 часа

    ----------------------------------------------------------------

    Приблизителна схема

    Потребителски правила на вниманието на продукта Този продукт е потребителски продукт, не разделяй и на дребно, ролка, моля, поръчайте един, два тома резервират 2. Една ролка лента = 100 ярда = 91,4 m = 9140 виж Моля, кликнете върху цветовата палитра, за да изберете подходящия цвят на лентата (друг цвят на дисплея и цветен дисплей ще малко по-различно, моля, преобладайте в насипно състояние). Цвят на съдържанието могат да бъдат отпечатани малко неравномерно или леко чрез фон, ако цветът е малко по-различно-това е нормално явление, особено жълто и бяло и относителен цвят. Злато и сребро не може да се постигне повърхностно полупрозрачен кристален ефект,Моля, изберете триизмерен процес топъл печат от злато и сребро. Индивидуални изделия с помощта на ситопечат, печатни модели, може да има един малък нюанс, горно и долно положение, леко отклонение или малка дебелина на линията, лента вътре в ставите и други неизбежни проблеми.Благодаря ви за разбирането. Поради производствения процес и географска разлика поръчка бюджет е: в рамките на 7-10 работни дни, след потвърждаване на електронното проект за доставка в рамките на повече от 1 седмица пътя до пристигането ви. Моля, внимателно я потвърдите, преди да изпратите електронното проекта: материал на лентата, широчина, текст и други важни детайли информация, след потвърждаване от клиента. Ако в една поръчка има грешка, трябва да заплати цялата стойност. Персонализирани продукти без проблеми с качеството (посочените по-горе дефекти процес не може да бъде проблем за качество) не се връщат пари, Благодарим ви за разбирането!

    С изключение на горепосочените проблеми, ако има и други очевидни грешки, качество, моля, свържете се с магазин за повторно отпечатване, магазин бързо ще следи за обработка.

    Haosihui gift Co., Оод, основана през 2000 г., е един от големите производители на печатни панделка в Китай, ние сме специализирани в производството на различни видове персонализирана лента.Нашата фабрика се намира в Hangzhou, Zhejiang,Китай, който е с автоматично печатащи устройства и професионална индустриална команда, като професионална и подгонянную лента за вас.

    Етикети: персонализирана лента, декоративни декоративни, декоративен пакет, Евтина персонализирана лента, Високо качество на декоративни декоративни, Китай декор пакет доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти