100шт еднократна перманентен грим традиционните игли накрайници за перманентен грим татуировочная машина на кутията татуировки индивидуален пакет 100шт еднократна перманентен грим традиционните игли накрайници за перманентен грим татуировочная машина на кутията татуировки индивидуален пакет

100шт еднократна перманентен грим традиционните игли накрайници за перманентен грим татуировочная машина на кутията татуировки индивидуален пакет

лв.19.11
В наличност
p42397

    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
    Тегло На Опаковката: 0.12kg (0.26lb.)
  • Материал: Пластмаса
  • Цвят: Бял
  • Място на произход на стоките: Китай (Континентален)
  • Опаковка: индивидуална опаковка
  • използвайте за: традиционната машина за перманентен грим
  • Номер На Модела: НТ-7
  • Име на продукта: Покриване На Машини За Татуировки
  • Дължина: 25мм
  • Вътрешен Диаметър: 5мм
  • Размер: 1p,2т, 3Р
  • Воспользуйся: Расходный материал
  • Тип: Съвет Татуировки

  • 100шт еднократна перманентен грим традиционните игли накрайници за перманентен грим татуировочная машина на кутията татуировки индивидуален пакет

    Размер:1r, 2r, 3r, 5r

    pls избират размер и след това ни казват.

    ако не, тогава ние изпращаме ви уши игли 100шт 1RL.

    цвят: бял

    Продукт перманентен грим, който правим, включва: комплекти за перманентен грим,машини за перманентен грим,мастило перманентен грим игли за перманентен грим,парманентные съвети за макияжу и така нататък.

    вътрешен диаметър 0,5 см външен диаметър : 0,6 см дължина: 2,5 см

    Начин на ПЛАЩАНЕ:

    Ние приемаме условно депозиране

    Ние изпращаме стока САМО на адрес, предоставен заедно с вашия условно отлагане на плащането.

    Опаковка:

    ние опаковат в една торба OPP след това в кутия за пренасяне на товари с пузырчатым пакет от вътре или отвън

    Доставка:

    1.ние ще изпратим на стоки с вас в рамките на 4 дни, най-много след потвърждаване на плащането

    Ако вашата страна не може да бъде разрешена за изпращане на въздушна поща стълб кит или ви спешно се нуждаят от продукт, можете да изберете най-бързият начин за доставка EMS или DHL, моля, свържете се с нас на първо място!

    таксата за доставка е за вас, ако вашата поръчка е по-малко от 180$.Моля, проверете цената на доставка и времето за доставка в нашия сайт.

    2.in за да се гарантира, че ще получите своята поръчка с данък на събирането или по-ниски данъци върху вноса, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, ако някакви вносни такси или такси са отговорност на купувача.

    Правила за връщане

    1. ние гарантираме нулев риск за закупуване на опит тук

    2.ние ще ви възстановим парите за върнати стоки в рамките на 7 дни от получаването им по някаква причина. Но трябва да плати за разходите за доставка, освен ако връщането не е по причина на качеството. Пълно възстановяване на средства ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.

    3.ние ще ви предложим пълно възстановяване на парите, ако не сте получили пратката в рамките на 60 дни.

    Коментари

    Ако не сте доволни от нашите продукти и нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви даде удовлетворенное решение.

    Ако сте доволни от това, моля, оставете ни своя положителен отзив тук, които наистина ни правят по-добре и да направим повече за вас в бъдеще. Благодарим ви!

    ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

    Q. има ли някакви гаранции за продукти?

    А. Да, всички продукти са преминали през строг тест преди превоза. ако има някакви проблеми с качеството на продукта, трябва да се свържете с нас в рамките на 7 дни, трябва да сте снимани от информация към нас. След нашето потвърждение, ние ще ви предложим пълно възстановяване или повторно изпращане.

    Етикети: Размер На Чашката, чашечный Магнит, самосвал с фитил, Евтини размер на чашката, Висококачествен Магнит чаши, Китай съвет камион доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти