Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери

Ретро песен лампа таванско помещение американски ретро осветление led светлини на пистата магазин за дрехи бар ресторант плафониери

лв.96.50 лв.72.37
В наличност
p80303

    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 25cm (11.81in x 7.87in x 9.84in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 2.0kg (4.41lb.)
  • Използването на: Работна обувки
  • Има Ли Електрически Крушки В Комплект: No
  • Базов Тип: E27
  • Източник На Захранване: AC
  • Дали диммируемым: ДА
  • Тип Елемент: Путевое Осветление
  • Номер На Модела: 01
  • Източник На Светлина: Led лампи
  • Завърши: Желязо
  • Гаранция: 2 години
  • Тип На Ключа: Преминете дръжки
  • Мощност: 5w
  • търговска марка: МУЧТИНГ
  • Стил: Арт-Деко
  • Напрежение: 110V,120V,220V,230V,240V
  • документ: ССС

  • Реколта проследяване на светлина, без E27 led лампа

    Основна Информация:

    1. Материал: Метал

    2. Напрежение: AC85-265V

    3. Цвят На Лампата: Черен

    5. източник на светлина : не е включена крушка Led E27 ()

    6. размер:

    Закупуване Забележка:

    1. купувачите трябва да ни каже кое е правилното напрежение решите, AC85-265V.

    2. цвят можете да изберете топла бяла светлина (2700-3500K) /бяло(4000-4500K) / студено бяло (5500-6500K), ако имате нужда от led лампи.

    3. сянката на лампа можете да изберете как показан на изображението

    4. купувачът носи пълна отговорност за потвърждение на съвместимостта на закупения продукт с техните хранителни навици .Всички продажби са окончателни.

    Ако имате някакви други изисквания, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

    Забележка: изискване на купувача да работи с таможнями за да направите обичай междина и да плащат за своите потребителски такси/данъци върху своето назначаване, и на продавача не е отговорен за всяка загуба, която причинила.

    Доставка

    1. Доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Начин на доставка зависи от вашия избор.

    2. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-7 работни дни след като плащането ще бъде изчистена, а след това да ви номер за проследяване и проследяване на уебсайт.Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    3. Всички детайли снабден с защитен балон, за да се гарантира, че вашите продукти идват в перфектно състояние.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. Време За Доставка:

    A: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

    Б: за да се осигури безопасността на вашите продукти-бързо получени, ние предлагаме различни методи за доставка, за да отговарят на вашите нужди, кораб на въздушна поща стълб в рамките на 5 работни дни след получаване на пълното плащане. Поръчка обикновено отнема 15-45 работни дни по целия свят. Ние също така предлагаме международна експресна доставка, като EMS,DHL и UPS, са необходими допълнителни такси за доставка.Време за доставка могат да варират в зависимост от местоположението на получателя.

    Етикети: путевой лампа, led пътека, светлина следа Led, Евтини трековый лампа, Висококачествена led пътека, Китай led трековые тела доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти