KAISH Set of 3 USA Spec JB Knobs 1/4 KAISH Set of 3 USA Spec JB Knobs 1/4

KAISH Set of 3 USA Spec JB Knobs 1/4" JB Large and Small Knob Set зелен

лв.7.58 лв.6.82
В наличност
p9663

    Размер На Опаковката: 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
    Тегло На Опаковката: 0.025kg (0.06lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Тип: konbs
  • търговска марка: Кайш

  • Цвят: Зелен

    Стил на инсталационния винт

    2x големи дръжки размер: 23.4 мм(базов диаметър) x 17.2 (горна диаметър) x 15.5 (височина), (моля, внимателно да потвърдите размера преди да поръчате продукта)

    1X малкия размер на дръжки: 20,2 мм(базов диаметър) x 15 (горна диаметър) x 11,5 (височина), (моля, внимателно да потвърдите размера преди да поръчате продукта)

    Тези дръжки са латунную поставяне на 1/4 инча(6,3 mm).

    1x набор от джаз отбелязва дръжки

    Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.

    Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.

    Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.

    Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези разходи се носи от купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

    Ние ще изпратим стоката до адреса, който сте въвели в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

    Това е международна поща от Китай по целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни,моля, моля, разберете това.

    Проверете своята поръчка веднага, след като го получи. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването им.

    Дефектен Поръчка:

    Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки по електронната поща. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

    Повреди при транспорта:

    Проверете ви парцел(и), преди да го приеме (и). Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставка, отбеляза за тази повреда в разписката за доставка. След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас. Как само ние ще се свържем с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас.

    Етикети: комплект зелен, комплект от, комплект 3, Най-евтиният комплект зелен цвят, Висококачествен набор от, Китай набор от доставчици 3.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти