KAISH LP Guitar Tune-o-Matic Roller Седловина Roller Bridge е подходящ за LP SG Gold KAISH LP Guitar Tune-o-Matic Roller Седловина Roller Bridge е подходящ за LP SG Gold KAISH LP Guitar Tune-o-Matic Roller Седловина Roller Bridge е подходящ за LP SG Gold KAISH LP Guitar Tune-o-Matic Roller Седловина Roller Bridge е подходящ за LP SG Gold

KAISH LP Guitar Tune-o-Matic Roller Седловина Roller Bridge е подходящ за LP SG Gold

лв.22.50 лв.20.25
В наличност
p73220

    Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
    Размер На Опаковката: 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
    Тип На Блока: Комплект
  • Тип: китара мост
  • търговска марка: Кайш
  • Номер На Модела: китара мост

  • Златен сачмен мост LP Tune-o-matic

    Цвят: Златен

    Размер на моста: 84,5 mm (дължина) х 17 мм (широчина) х 11/12. 8 мм(височина)

    Разстоянието между две колони (от център до център): от около 74 мм

    Диаметър на стълба: около 6.9 mm

    Разстояние между струни: на около 10,3 мм

    Включително и 2 стълб и 2 шестоъгълни ключ (моля, проверете размера и се уверете, че обектът е подходящ за вашата китара, преди да можете да го поръчате)

    Комплект ролери мостове Tune-o-matic x 1

    Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.

    Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се изпращат чрез обичайната ефективна въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване в своя пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.

    Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.

    Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези задължения на отговорни s купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

    Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на PayPal.

    Това е международна поща от Китай по целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, щедро разберете това.

    Проверете своята поръчка веднага, след като го получи. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.

    Дефектен Поръчка:

    Ако поръчката, който сте получили има дефекти производител,моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

    Повреди при транспорта:

    Проверете ви парцел(и), преди да я вземе. Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка. След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас. Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас.

    Етикети: сачмен мост, роликовое седло, мостово валяк, Евтини сачмен мост, Висококачествено роликовое седло, Китай мостово валяк доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти