2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7 2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7 2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7 2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7 2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7 2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7

2016 Нов Шон Мендес калъфка 16x24 инча удобен е най-добрият подарък за вашето семейство най-високо качество Безплатна доставка Tn7

лв.16.07 лв.12.05
В наличност
p36910

    Тегло На Опаковката: 0.25kg (0.55lb.)
    Размер На Опаковката: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
    Тип На Блока: парче
  • брой нишки: 400TC
  • клас: клас а
  • Материал: Полиестер / Памук
  • Стил: Жакард
  • Номер На Модела: Retangle
  • Характеристика: Нетоксичен, Екологичен
  • Тип: Декоративни Калъфки За Възглавници
  • Размер: 45X35cm, 30X60cm, 40x60cm, 45X75cm, 50X75cm
  • Модел: Обичайната Крашеная
  • Воспользуйся: Къща, Хотел, Болница
  • Техника: Нетъкан текстил
  • търговска марка: xxihlive
  • Брой Платове: 60

  • Уважаеми господине / госпожо, какъв прекрасен ден! Всички наши продукти могат да бъдат персонализирани. Ако искате да промените имиджа си, моля, свържете се с нас, за да се определи достатъчно ли е то е ясно.

    Ако сте горещ популярен фен на аниме-герои от анимационни филми, също така можете да ни изпратите плакат мультяшного ТЕЛЕВИЗИЯ, за да направите свои собствени калъфки за възглавници.

    1.Обичай Стръмни Калъфки За Възглавници На Цип Хвърли Pillow Cases

    2. Материал: 50% памук,50% полиестер.

    3.това е калъфка с цип, с отвор с цип отстрани.

    4.С предварително суха кърпа тази калъфка за възглавница се размива с топла вода

    5.Наличието на тази мека калъфка за поръчка добави къщата си като комфорт и стил.

    6.страхотен избор, за да купи подарък на приятел или семейство.

    Доставка

    Epacket ще отнеме около 5-15 работни дни, за да се обединят Щати. Други страни ще бъдат изпратени въздушна поща стълб Кит и ще отнеме около 15-60 дни, за да получат информация. Гаранция и рекламации на продукта: Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема. Купувачите трябва да носят такса за обратна доставка, ако ви е необходимо да се върне стоките. Качеството на продуктите и услугите са гарантирани. Обратна връзка вашето голямо удовлетворение и положителни коментари са важни за нас. Ако удовлетворяетесь с подробности, след това имаш и нашето обслужване на клиенти, много добросердечно вас, за да ни излезе положителен резултат за въздействие. И въпроси, относно вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас! Свържете се с нас моля излезте ни съобщение търговски мениджър или изпратете нас emai, ако имате някакви въпрос или проблем. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви отговори в рамките на 24 часа. Ако не получите никакъв отговор, причинени от всякакви изненадващи неща, моля изпратете отново ни. С нетърпение очакваме вашето разбиране и голяма подкрепа! Голямо благодаря!

    Етикети: Калъфка, възглавница Шон Мендеса, калъф възглавница, Евтина калъфка, Висококачествени възглавници на шон mendes, Китай калъф на възглавницата доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти