1 бр памучен шапка и плюшевое влакна от полиестер, пълни, надолу-алтернативна луксозна хотелска възглавница, 1 бр памучен шапка и плюшевое влакна от полиестер, пълни, надолу-алтернативна луксозна хотелска възглавница,

1 бр памучен шапка и плюшевое влакна от полиестер, пълни, надолу-алтернативна луксозна хотелска възглавница,

лв.30.37 лв.28.86
В наличност
p90113

    Тегло На Опаковката: 1.0kg (2.20lb.)
    Размер На Опаковката: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
    Тип На Блока: парче
  • Попълване на: 100% Polyester
  • Тип: Комплекти Ватирани Одеала
  • Материал: 100% Бамбуковое Влакна
  • клас: Качество
  • Размер: Queen

  • 100% памук и полиестер регулируема супер плюшено материал-възглавници легла HOMEIDEAS са зашити с 233 нишки 100% futon екстериора и 100% полиестерни влакна пълнител(900 грама), който е мек и достатъчно удобно, за да не се изискват калъфки и ще ви накара да се чувствате толкова добре отпочинали, като нощ в луксозен хотел. Добавете или премахнете кърпа, за да се приспособят към вашия комфорт, идеална възглавница на поръчка, всеки път - за всички разпоредби на сън. Никога не правете плоски нашата възглавница е с много добър баланс на мека чувство и твърда подкрепа, ви носи много удобен опит сън. Фантастично място да се отпуснете главата си. Възглавница ще запази формата и да не стане равна на най-малко 3 години. Прах акари, плесени и мухъл устойчиви - нашите хипо-алергични възглавници, устойчиви на пылевым клещам и спално клопам. Освен това, те напълно, не съдържат алергени и химически вещества, което е идеален избор за тези, които страдат от астма, алергии и други респираторни проблеми. Идеален за странични, задни, стомашни и бременни спящи - докато възглавница съответства на вашата врата и главата за правилното подкрепа, пушистое влакна, пълнители, използвани в нашите възглавници, ще се адаптират към всеки на позицията, в която спите, а също така на ваш индивидуален употреба. Кратка опаковка: комплект от 1 перо алтернативна възглавници стандартен размер 20 х 26 см всяка, те са опаковани в вакуумную термоусадочную опаковка. Възглавници лесни за поддръжка, се размиват в колата, спестяват пари и околната среда.

    Етикети: делото памук, полиестерен пълнеж, луксозен хотел, Евтина делото памук, Висококачествен полиестерен пълнеж, Китай луксозен хотел доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти